Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
İyilik yap hatırlanmaz. Yanlış yap unutulmaz. Sen kimsenin 'yapamaz' dediğini yap, çünkü söylemeselerde akıllarından çıkmaz...
İnsanı Olgunlaştıran Yaşı Değil, Yaşadıklarıdır..
Ne garip değil mi ? İnsanın hayatı soruyla başlar ve soruyla biter: 'Adını ne koydunuz ? Merhumu nasıl bilirdiniz ?
"Ne tuhaf.. İçimi acıtan da sendin, acımı dindirecek olanda" .
Mutlu olmak istiyorsan bir amaca bağlan, İnsanlara ya da eşyalara değil..
Şikayet Ettiğiniz Yaşam, belkide Başkasının Hayalidir..
Gidenin ardından nokta koyun ki; gelecek olanın ismi büyük harfle başlasın.
Eğer 'unutmak' 7 harfi yanyana getirmek kadar kolay olsaydı, biz de 5 harfi yanyana getirip 'mutlu' olurduk.
Eş dediğin koluna değil,Yüreğine yakışmalı...!öyle sıradan gelip geçici heves değil sonsuza kadar NEFES olmalı. . . !
Gerçek Dostlar, Düştüğünde Kalkmana Yardım Edenlerdir...!
Eşeğe Haddinden Fazla Değer Verirsen Kendini Yarış Atı zanneder.
"Sevgili, arayıp da bulduğun birisi değil. Hiç aklında yokken aşık olduğun kişidir".
- "Kadınların 100 sırrı varsa eğer, Bunun 99'unu erkekler bilir; ama 100.sünü şeytan bile bilemez".
"Çok sıkkın.. Bıkkın.. Gergin.. Üzgün.. Yorgun.. olsak da hala yaşıyoruz, çok şükür".
"Korkma aç kapıyı. Sende kalmaya değil, beni almaya geldim".
Küçükken hayvanlarla konuşabilsem ne ilginç olurdu diye düşünürdüm. Meğer yıllardır iletişim kurabildiğim bir sürü hayvan varmış.
Sık sık verilen aynı öğütten sıkılma .. Çünkü bir çiviyi çakabilmek için defalarca vurmak gerekir.!!.
Umduğumuz gibi olsaydı hayat, Sandığımız gibi yaşardık. Bulduklarımızla yetinseydik, Kaybettiklerimize ağlamazdık..!
İçin yanarken üşümek, Yüreğin kan ağlarken gülmek, Özleyip de sevdiğini görememek.. İşte aşk bu olsa gerek !
CAN YÜCEL
"Tamam kabul ediyorum; küçükken mıknatıs yutmuş olabilirim, Peki ama bütün salaklar da demir mi yuttu ?"
[Yılmaz Erdoğan]