Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Eğer iki kişi arasında kalıyorsanız, ikinciyi seçin. Çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı..
Bir taşla duvar yapılmaz….
Veren de O, alanda O, nedir senden gidecek?
Telâşını görenler, can senin zannedecek!...
Ey birader pekçe sakla rızkını etme telef, Düşmana kalırsa kalsın, dosta muhtaç olma tek.
Elden geldiği kadar kaç kötü arkadaştan, Kötü ahbâb kötüdür, en zehirli yılandan. Yılan zehir akıtıp, insanı candan eder, Ama kötü arkadaş, can ve imandan eder.
Hakîki sevgi, iyilik gördüğünde artmayan, kötülük gördüğünde de eksilmeyendir
Bu saatten sonra sende fırtına bile kopsa, bende yaprak oynamaz..
Dünü unutmalı, bugünü yaşamalısınız. Keza dün ile bugün arasında bir kavga çıkarsa; yarını kaybedersiniz!
Herkes insanlığı değiştirmeyi düşünür, ama hiç kimse önce kendini değiştirmeyi düşünmez..
Aşk, Yürekten Gökyüzüne Kadar Uzanan Ateşten Bir Merdivendir
Aşk, Deniz Meltemleri Gibidir; Sesini Duyarız, Nereden Nereye Gittiğini Kestiremeyiz
En Tatlı gelen Sevinç Ve En Kötü Gelen Acı Aşktır
Eğer "unutmak" yedi harfi yanyana getirmek kadar kolay olsaydı, biz de beş harfi yanyana getirir "mutlu" olurduk..
Eğer "unutmak" yedi harfi yanyana getirmek kadar kolay olsaydı, biz de beş harfi yanyana getirir "mutlu" olurduk..
Bu aralar ellerim hep üşür benim. Doktor "kansızlık" der, ben "sensizlik" derim.
Her insan kaybeder; ama sevmeyen vazgeçer unutma. Bil ki aşk; kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde biter aslında.
Uğrunda fedakarlık etmeyeceğin sevgiyi, yüreğinde taşıyıp da kendine yük etme!
İnsan fırsatların gelmesini bekler, fırsatlarda insanın gelmesini. Fırsatlar bekler, insanlar bekler. Kazanan hep mazeret olur.
Bazen olmaz, hayat istediğini sunmaz..Sunsa da uymaz..!
Ya zaman yanlıştır ya mekan ; Belki de insan...!
Neyin var" sorusuna "Yok birşey!" diyen kadının ruh haline çözüm bulabilen erkek; 7 bilinmeyenli denklemi çözer, Einstein'a da tur bindirir...