Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
» Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler.
» Bir tehlike anında gemiden uzaklaşan fareler, geminin batmamasını bir türlü affedemezler.
» Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. (Rus Atasözü )
Herkes seni konuşuyor, her cümlede adın acı, adın tasa ; Ey aşk sen çok yaşa...!
» Mert olmayan bir insanla işe başlamak, sonu gelmeyecek, ya da kötü bitecek bir yola çıkmak demektir.
» Ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.
Azla mutluluk, çokla didişmekten iyidir...!
İnsan kıyıyı gözden kaybetmeye cesaret etmedikçe, yeni okyanuslar keşfedemez..!
Acı ve acı çekme, büyük bir zekaya ve duyarlı bir yüreğe sahip kişiler için her zaman kaçınılmazdır..!
İkinci EL Övqü TüccarLarı Varsın ßoL ßoL Konu$sun. ßénim Satacak MaLım Yok Ki Öwqüyé İhtiacım OLsun..!
Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
Güzel kadınlar aşkla aptallaşır; ama hem akıllı hem güzel kadınlar, aşıkken de akıllıdır. Bu yüzden hep yalnız kalır..
Paulo Coelho
"Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir." [C. Palahniuk]
Güvendiğim Tek Şey Aynaya Baktığımda Gördüğüm ve Yukarı Baktığımda Göremediğimdir…!
Bir sürü dostunun içinde elbet düşmanların olacak ama unutma ki, Onca düşmanın içinde belki seni dostun vuracak.
Gorki
Herhαngi birinin senden nefret etmesinin asıl nedeni; senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir.
V.Hugo
Belki de hepimiz hiç düşünmeden kαlbimizin en iyi kısmını vermişizdir. Hemde kαrşılığındα bizi düşünmesi bile zor olαnlαrα.
[Bob Marley]
"Yanağımdaki gamzeden haberi yokmuş. Hiç güldürmediki yüzümü!"
[Cezmi Ersöz]
Bana yalan söylemis olman degil sana birdaha inanmicak olmam üzüyor beni..
Nietzsche
Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim.. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti.
Sunay Akın