Giriş yapmadınız.

• "Masum Masum" bir kadın

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

481

Tuesday, 17.05.2011, 15:30

Alıntı

TARIK-74 (Bugün, 14:28)
selam Tarik Ben - Tarik Ve Cem - dj ismi yazabilirmisiniz - degisik degisik tsk ler
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

482

Tuesday, 17.05.2011, 23:41

ARKADASLAR İŞLERİMİN YOGUNLU SEBEİ İLE SİZLERİN HAREKETLİ YAZI İSTEKLERİNE YETERİNCE CEVAP VEREMEDİM. 18/05/ 2011 den sonra biriken istekleri sirasi ile yerine getirmeye calisacagim. isteklere cevap verilmedi sanmasin kimse
tüm istekleri yazacgim :çakçak:
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

• Özel mesaj gönder

483

Tuesday, 17.05.2011, 23:46

selam hayirli geceler sizden bir istegim olacak bana bir yazi yazarsaniz cok tesekür ederim ( DJ* ÜLKÜM yazarsaniz tesekurler bir kactane olursa sevinirim simdiden tesekur ederim

• Özel mesaj gönder

484

Tuesday, 17.05.2011, 23:55

özür sade ÜLKÜM olacakmis simdiden tesekurlerimi bir borc bilirim sagolun

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

485

Thursday, 19.05.2011, 12:37

SLM RİCA ETSEM DEĞİŞK RENK VE ŞEKİLLERDE ( HAYALET ,HAYAL,FATİH,ESMER_MELEGİM,,KARDELEN, ) İSİMLERİ YAZARMISINIZ

GÜLE GÜLE KULLANIN . LİNKLER İÇİN RESİM USTUNDE SAG TIKLAYIP ÖZELLİKLERİ SECİN ÖZELLİKLERDE GÖRECEKSINIZ :çakçak:

SİYAH ZEMINLER İÇİN !!!

KIRMIZI ZEMİNLER İÇİN !!!

GRİ ZEMİNLER İÇİNLER !!!

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

boodrum

Stajyer

• Özel mesaj gönder

486

Thursday, 19.05.2011, 15:30

selam öncelikle emeğinize sağlık diliyorum ve sizden dj serdar,dj özlem,dj zeyno,dj eftalya sizlerle hoşgeldiniz iyi dinlemelr yazan bir kaç tane örnek istiyorum şimdiden ilginize teşekkür ederim.

• Özel mesaj gönder

487

Thursday, 19.05.2011, 15:47

SLM

dj*ZEKERIYA SIZLERLE HOSGELDINIZ IYIDINLEMELER
Almış başını gidiyor yüreğim..." Nereye" dedim?" Sen herşeye karışma" dedi... :))

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

488

Thursday, 19.05.2011, 17:14

slm kolay gelsin -mevsim-,-simay-,-pelinsu-,-kenan-...bunlari yaparsaniz sevinirim simdiden tskler..................

GÜLE GÜLE KULLANIN. LİNKLER İÇİN RESİM USTUNDE SAG TIKLAYIN ÖZELLİKLERİ SECİN ÖZELLİKLERDE GÖRECEKSINIZ :çakçak:

SİYAH ZEMİNLER İÇİN!!!

KIRMIZI ZEMİNLER İÇİN!!!

GRİ ZEMİNLER İÇİN!!!

• "aydın yılmaz" bir erkek

• 1026366
  • Özel mesaj gönder

489

Thursday, 19.05.2011, 17:41

slm kardeşim öncelikle bizlere ayırdıgın zaman için tşkl senden ricam...ABDULKADİR FM.....DJ SEVDASELİ . DJ AYDIN . DJ NEBAHAT..DJ.PRENSESS YAZATSANIZ BİR KAÇ ÇEŞİT SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TŞKL

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

490

Thursday, 19.05.2011, 18:23

slm topramm dj* mustafa demir sizlerle hosgeldiniz dj foto aygün sizlerle dj*yitikmavi sizlerle hos geldiniz şimdiden tşk emegine saglik

GÜLE GÜLE İYİ YAYİNLARDA KULLAN TOPRAK DİGER İSTEGİNİDE EKLEDİM

GRİ ZEMİNLER İÇİN!!!

KIRMIZI ZEMİNLER İÇİN

SİYAH ZEMİNLER İÇİN!!!

• Özel mesaj gönder

491

Thursday, 19.05.2011, 18:35

slm

o
slm topramm dj* mustafa demir sizlerle hosgeldiniz dj foto aygün sizlerle dj*yitikmavi sizlerle hos geldiniz şimdiden tşk emegine saglik

GÜLE GÜLE İYİ YAYİNLARDA KULLAN TOPRAK DİGER İSTEGİNİDE EKLEDİM

GRİ ZEMİNLER İÇİN!!!

KIRMIZI ZEMİNLER İÇİN

SİYAH ZEMİNLER İÇİN!!!

saol topram emegine saglik tşkkkkkkkk
Almış başını gidiyor yüreğim..." Nereye" dedim?" Sen herşeye karışma" dedi... :))

• Özel mesaj gönder

492

Thursday, 19.05.2011, 20:45

selamin aleykum hayirli aksamlar sizden bir yazi istemistim bir daha istesem ayip olmaz ins HAYIRLI CUMALER DILER OCAK FM YAZARMISINIZ BIRDE ÜLKÜM demistim mumkünse simdiden cok tesekur ederim saygilar sevgiler

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

493

Friday, 20.05.2011, 15:43

slm beyaz renkte dj zeynom ve başka renkte dj nejbir yazarmısınız şimdiden tşklrrr..... :thumbsup:

GÜLE GÜLE KULLANIN. LİNKLER İÇİN RESİM USTUNDE SAGTIKLAYIN ÖZELLİKLERİ SEÇİN ÖZELLİKLERDE GÖRECEKSİNİZ :çakçak:

SİYAH ZEMİNLER İÇİN!!!

KIRMIZI ZEMİNLER İÇİN!!!

GRİ ZEMİNLER İÇİN!!!

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

494

Friday, 20.05.2011, 16:14

slm iyi calışmalar kolay gelsin emegine yüregine saglık paylasımlar süper bende istiyorum dj mustafa ve mustafa olarak degişik renklerde degişik sekillerde simdiden tesekkürler

GÜLE GÜLE KULLANIN. LİNKLERİ İÇİN RESİM USTUNDE SAG TIKLAYIN ÖZELLİKLERİ SECİN ÖZELLİKLERDE GÖRECEKSINIZ :çakçak:

SİYAH ZEMİNLER İÇİN!!!

GRİ ZEMİNLER İÇİN!!!

KIRMIZI ZEMİNLER İÇİN!!!

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

495

Friday, 20.05.2011, 20:27

merhaba arkadaşlar bana acil ... ( dj_babacan) isim lazım çok tşkr ederim şimdiden ilgilenirseniz sevinirim çeşitli renklerde bi kaç tane olursa ...

GÜLE GÜLE KULLANIN. LİNKLER İÇİN RESİM USTUNDE SAG TIKLAYIP ÖZELLİKLERİ SECİN ÖZELLİKLERDE GÖRECEKSINIZ :çakçak:

SİYAH ZEMİNLER İÇİN!!!

KIRMIZI ZEMİNLER İÇİN!!!

GRİ ZEMİNLER İÇİN!!!

• "Masum Masum" bir kadın

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

496

Friday, 20.05.2011, 23:12

Raporlama kullanmanin yetkililere hata veya sorun bildirmek icin oldugunu unutmayin lutfen..
eger cevap yazamiyorsaniz baska konuya yazin..

Alıntı

Raporlayan **DJ SALIH** (Bugün, 22:06)
slm hayirli aksamlar sizden yazi yazmanizi istesem mumkunmudur güzel kardesim ÜLKÜM sizlerle ve HAYIRLICUMALER DILER OCAK FM yazarsaniz cok tesekur ederim simdiden
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

497

Saturday, 21.05.2011, 12:03

slm hayirli pazarlar kolay gelsin .mumkunse bana bir kac tane dj ramazan,dj ramazan sizlerle,dj sabocan,dj sabocan sizlerle,dj nurcan,dj nurcan sizlerle

simdiden cok cok tsk ederim ellerinize saglik

:thumbsup:

GÜLE GÜLE KULLANIN LİNKLER İÇİN RESİM USTUNDE SAG TIKLAYIP ÖZELLİKLERİ SECİN ÖZELLİKLERDE GÖRECEKSINIZ :çakçak:

SİYAH ZEMİNLER İÇİN!!!

KIRMIZI ZEMİNLER İÇİN!!!

GRİ ZEMİNLER İÇİN!!!

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

498

Saturday, 21.05.2011, 17:18

slm bende mümkünse sizden birkactane dj. ismi istiyorum dj irem sizlerle,dj gürcü kızı sizlerle şimdiden çok teşekkür ediyorum...:)

GÜLE GÜLE KULLANIN LİNKLER İÇİN RESİM USTUNDE SAG TIKLAYIP ÖZELLİKLERİ SECİN ÖZELLİKLERDE GÖRECEKSINIZ

SİYAH ZEMİNLER İÇİN!!!

KIRMIZI ZEMİNLER İÇİN!!!

GRİ ZEMİNLER İÇİN!!!

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "atilla_ky" (21.05.2011, 17:25)

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

499

Sunday, 22.05.2011, 15:30

ARKADASLAR YAZILARDA FAZLA SECENEK YAPAMAYACAGIM. YAZILAR İÇİN ALDIGIMIZ URL DEN DOLAYI FORUMUN SAYFALARI ACILMAKTA ZORLUK YASANIYOR. O YUZDEN ANIMASYON SECENEKLERINI AZA INDIRMEK ZORUNDA KALACAGIM SİMDİDEN BILDINIZ OLSUN. YAZILARINIZ IYI YAYINLARDA KULLANMANIZI DILERİM :çakçak:

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

500

Sunday, 22.05.2011, 15:51

slm kolay gelsin bende sizden bir nik isteyecektim okyanus şekilli yazı yazarsanız çok tsk ederim birde derya rekl çeşiti bol olursa da ayrıca makbule geçer tskler

GÜLE GÜLE KULLANIN LİNKLER İÇİN RESİM USTUNDE SAG TIKLAYIP ÖZELLİKLERİ SECİN ÖZELLİKLERDE GÖRECEKSINIZ :çakçak:

SİYAH ZEMİNLER İÇİN!!!

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

KIRMIZI ZEMİNLER İÇİN!!!

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

GRİ ZEMİNLER İÇİN!!!

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN

BURAYA TIKLAYIN