SLM RİCA ETSEM DEĞİŞK RENK VE ŞEKİLLERDE ( HAYALET ,HAYAL,FATİH,ESMER_MELEGİM,,KARDELEN, ) İSİMLERİ YAZARMISINIZ

slm kolay gelsin -mevsim-,-simay-,-pelinsu-,-kenan-...bunlari yaparsaniz sevinirim simdiden tskler..................

slm topramm dj* mustafa demir sizlerle hosgeldiniz dj foto aygün sizlerle dj*yitikmavi sizlerle hos geldiniz şimdiden tşk emegine saglik

slm topramm dj* mustafa demir sizlerle hosgeldiniz dj foto aygün sizlerle dj*yitikmavi sizlerle hos geldiniz şimdiden tşk emegine saglik
GÜLE GÜLE İYİ YAYİNLARDA KULLAN TOPRAK DİGER İSTEGİNİDE EKLEDİM
GRİ ZEMİNLER İÇİN!!!
KIRMIZI ZEMİNLER İÇİN
SİYAH ZEMİNLER İÇİN!!!
![]()
slm beyaz renkte dj zeynom ve başka renkte dj nejbir yazarmısınız şimdiden tşklrrr.....![]()

slm iyi calışmalar kolay gelsin emegine yüregine saglık paylasımlar süper bende istiyorum dj mustafa ve mustafa olarak degişik renklerde degişik sekillerde simdiden tesekkürler

merhaba arkadaşlar bana acil ... ( dj_babacan) isim lazım çok tşkr ederim şimdiden ilgilenirseniz sevinirim çeşitli renklerde bi kaç tane olursa ...

Quoted
Raporlayan **DJ SALIH** (Bugün, 22:06)
slm hayirli aksamlar sizden yazi yazmanizi istesem mumkunmudur güzel kardesim ÜLKÜM sizlerle ve HAYIRLICUMALER DILER OCAK FM yazarsaniz cok tesekur ederim simdiden
slm hayirli pazarlar kolay gelsin .mumkunse bana bir kac tane dj ramazan,dj ramazan sizlerle,dj sabocan,dj sabocan sizlerle,dj nurcan,dj nurcan sizlerle
simdiden cok cok tsk ederim ellerinize saglik
![]()

slm bende mümkünse sizden birkactane dj. ismi istiyorum dj irem sizlerle,dj gürcü kızı sizlerle şimdiden çok teşekkür ediyorum...![]()

This post has been edited 1 times, last edit by "atilla_ky" (May 21st 2011, 5:25pm)

slm kolay gelsin bende sizden bir nik isteyecektim okyanus şekilli yazı yazarsanız çok tsk ederim birde derya rekl çeşiti bol olursa da ayrıca makbule geçer tskler