Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
İsyan etmek kolaydı, nasip demek en zoru...
Yokluğunda her sabah bozuk bir günaydın atıyorum çocukluğumdan kalma eski kumbarama...
Aslında herkes kendi çapında mükemmeldir..Fakat kiminin çapı tamdır, kiminin ise hayatı beyninin yarıçapı kadardır..
İyilik öyle bir dildir ki, hem dilsizler konuşabilir hem de sağırlar işitir..
Sevgi teleskoptan bakar, kıskançlık ise mikroskoptan
Birilerinin göz yaşları üzerine kurulan her mutluluk; günü geldiginde en dayanılmaz acılarla intikamını alır....
Yeni bir şey uğruna eski yolundan vazgeçen kişi ne kaybettiğini bilir , ancak ne bulacağını farkında bile değildir...
Ulan oğlum; aşk için meşakatli intihar metodları geliştirmeyi bırakın. Uğruna öldükleriniz, size bir yerleriyle gülüyor".
Kime Yâr dediysek ; O Yâr açtı Yarayı.. Belli ki Gerçek Sevenimiz Yoktur , ALLAH'dan Gayrı...!
Bir ümitle "ya olursa?" demeyin, olmaz... Kopan şeyler bağlanır, kırılan şeyler tamir edilir... Ama biten şeyler başlamaz...
Bahar öyle kolay gelmezdi aslında; biliyorduk; yanlış baharlarda az mı ayaz yemiştik...
Söylenecek sözün çokluğu bazen insanı dilsiz bırakır; tıkanır kalırsınız. Haklılığın suskunluğu, diğer suskunluklara benzemez.
Mutlu Olmak için Bekleme hayat Kısa Mutlu Olmak için Hayata Pozitif Bak yeterLi.
Sen hayatı Yavaş Yavaş Çık Ben yürüyen merdiven kullanırım...
Suçludan öç almak, adalet; onu bağışlamaksa fazilettir.
BITKISEL HAYATA GIRDIM. MAKSAT YESILLIK OLSUN.
Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur !
Bazen öyle konusacaksin ki karsindaki cevap veremeyecek. Bazen de öyle bi susacaksin ki karsindaki konusmaya cesaret edemeyecek
iyice tanimadan hicbir insana baglanma…Unutma; gercek sevgi tanidikca büyüyen sevgidir. . . !
Hayat insan iradesini sınamak için pek çok yönteme başvurur. Ya hiçbir şeyin olmamasını sağlar ya da her şeyin bir anda olmasını