Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
DAİMA KENDİ MENFAATİNİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURAN KİMSE, PEK ÇABUK DÜŞMAN KAZANIR.
YALNIZ KENDİNİ DÜŞÜNEN ADAM, YUMURTASINI PİŞİRMEK İÇİN KOMŞUSUNUN EVİNİ YAKAR.
YASLANMAK, BİR DAĞA TIRMANMAK GİBİDİR. ÇIKTIKÇA YORGUNLUĞUNUZ ARTAR, NEFESİNİZ DARALIR; AMA GÖRÜŞ AÇINIZ GENİŞLER.
HİLE, OYUNU KAZANDIRSA DA, KADERİ DEGiSTiRMEZ.
Artık bana söyleyebiceğin tek kelimen " gel " ise ; gelirim . Ama ; görmezlikten.
ALLAH'ım hayırlısı neyse o olsun. Ama Hayrlısıysa ' O ' olsun ..<3
Bir kadın, oğlunu aklı başında biri yapabilmek için 20 yıl uğraşır; Başka bir kadın, 20 dakikada aklını başından alır.
Önemli değildir kaç kez yenildiğin.. "Çünkü asıl önemli olan, kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin..
Ben senin gibi "Treni kaçıran yolcu" edasında değil, "Ölen yakınımı uğurlar" gibi yaşarım ayrılıkları ..
Tüm gücünle sevme, sevgisinden emin olmadığn kişiyi. Ve unutma, Bugün seni terkeden; dün uğrunα ölecekti!
"bir yalan kendisinden sonra söylenecek bin doğruyuda hiçe sayar." blackline
Haset, başkasının balını kendi ağzına zehir etmektir...
Cenap Şahabettin
Akıl, yalnız doğrulukta bulunur..
Aptallar, eski olayları hatırlamayı, bir bilim sayarlar...
Cesaretle dolu bir insan, inançla dolu bir insandır...
Bir çivi yüzünden bir nal, bir nal yüzünden bir at, bir at yüzünden bir atlı gidiverir...
Doğruluk, sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar...
yüreğin doğan güneşi değil batan güneşi seçsin çünkü doğan güneş elbet bir gün batacaktır ama batan güneş yeni umutlarla tekrar doğacaktır
Bazen güldüm, bazen ağladım.Hayatı yaşanır sandım, yanıldım.Yüzüme gülenlere hep inandım.Ben herkesi kendim gibi sandım..
hayatta iki sey bil haddini ve kendi degerini