Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Su içtim kana kana, sular akar yana yana, yüzün bir görmedim, bilmem gidem ne yana.
Bir köle olarak yaşamaktansa, özgürlük savaşcısı olarak ölmek daha iyidir...
Mutluluk bir kelebegin kanatları gibidir nerde başlayıp nerde bitecegini bilmeksizin

))) başladıgı an ölümsüzlügü yakalaya bilmektir
Dünya kızına aşık olma önce delirtir sonra ecelle pençeleştirir öldürmez can çekiştirir
İnanmayan bir gönül, içinde kuş bulunmayan bir kafese benzer.
Arkadaşlık kuvvetli bir bağdır. Paraya ihtiyaç olunca başvurulmazsa, ömür boyu sürer.
İşi kendisi yapmayan kişi için hiçbir şey imkansız değildir.
İyilik hiçbir zaman cezasız kalmaz.
Akıl padişahı kafesi kırdı mı, kuşların her biri bir yöne uçar
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.
Aşıkların gönüllerinin yanışıyla gözyaşları olmasaydı, dünyada su da olmazdı, ateş de.
Başkalarına imrenme, çok kimseler var ki senin hayatına imreniyorlar.
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez.
Hak'tan bahar fermanı gelmedikçe, toprak sırrını açmaz.
İnsan gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir. Göz ise ancak gerçek dostu görendir
Bazen Her Şeyi Unutup Sadece Sımsıkı Sarılmak İstersin Ama Bir Şey Hep Engel Olur. Nedir O Biliyor musun ? GURUR...
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme... Ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme.
Hani soruyorsun ya bana ben sensizligi hak edecek ne yaptım?? Benimde bi sorum olacak sen beni hakedecek ne yaptın....
Unuttum d£se£d£ £ski AskLaRim ; qün geLir hepsinin akLinda SabahLarim...!
Kişilikli olmak, kimse görmediği zaman da doğru olanı yapmaktır.(