Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin. Unutmuş gibi yap Çünkü güzel şeyler; onları hiç beklemediğinde gerçekleşi
ne kadar uzaga gidersen git yüregin hep biraktigin yerde dir
Ne seni unutacak kadar zaman geçecek, ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek, birakip gitsem de unuturum sanma, zaman alismayi ögretir ama unutmayi asla... GIDEN DEGIL KALANDIR TERK EDEN, GIDENDE BU YUZDEN GITMISTIR ZATEN...
♥♥♥>>>...Bir erkek seni mahvetmeye yemin ettiyse; merak etme, içer ve kendine eder ama bir kadın yemin ettiyse kesinlikle mahveder...>>>♥♥♥
Sahiplenmeyeceksen,rahatsızda etmeyeceksin..! Ya var olacaksın, ya da hiç olmayacaksın..Ya bu işe can Koyacak sonsuz olacaksın, ya da hiç başlamayacaksın.. Yahepsin yada koca bir hiçsin.. Ya benimle bensin ya da hiçbirşeyimsin..!!!
Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız,bu ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür.Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür….
MSN DEN DÜS HATTAN DÜS HATTA DAMDAN DÜS AMA SEN SEN OL GÖZÜMDEN DÜSME
Bazen güldüm, bazen agladim.Hayati yasanir sandim, yanildim.Yüzüme gülenlere hep inandim.Ben herkesi kendim gibi sandim.. .
kiseyi kendinden fazla deger verme .Deger verdiklerin bu zamanda senin arkandan vurur<<<cok dogru <<<<
bazen alabilecegin en büyük intikam;afetmektir ve bazen karsindakine verebilecek en güzel cevap;gülüp gecmektir
<<hmm
Seninle aramizda birsey varsa eger,O da mesafelerdir artik
cözümün bir parcasi degilsen sorunun bir parcasisindir
Arkamdan oynanan oyunları görmüyorum sanmayın. Sadece çocukların beyin gelişimi için oyuna ihtiyaçları var diye müsade ediyorum.
hani yasamak icin nefes aliyoruz ya... ama her nefes alisimizda ölüme bir adim daha yaklasmis olmuyormuyuz?
Artık bana söyleyebiceğin tek kelimen " gel " ise ; gelirim . Ama ; görmezlikten.
Ben üstüme düşeni yαptım ' çok sevdim ' . Sırα sende , αdımlαrını hızlαndır şimdi , git hαdi ...
Kalbimi kırdığında tebessüm ettim ve birşey demedim!
Çünkü; kalbim senindi, Sen... Kendi parçalarını yok ettin
hayatta barasili olmak istiyorsan dostunu unutma düsmanini affetme <<düsüncem düsmani de affetmeli cünkü büyük olan sen olursun

Kendime geldim, baktım ki bende kimse yok. Sonra koştum sana geldim, sende de sen yok. Anladım ki herkes başkasında kalıyor...Atakan Gülgar

İltifat parfüm gibidir ; Onu hiçbirimiz yutmayız ama içimize çekeriz ... M.Ziya Tekin