Alıntı
Dip Not:
Bilgisayarının ip sini bilmeyenler şu şekilde öğrenebilir:
Başlat>>Tüm programlar>>Donatılar>> Komut Sistemi >> Açılan siyah pencereye ipconfig/all yaz ve enter e bas
Açılan komutlardan ip adresini görebilirsin

Alıntı sahibi ""**ASI~KIZ**""
BU MODEMIN IPINI NERDEN BULACAM HERYERDE KARSIMA PC NIN IPI YANI INTERNET IPI CIKIYOR.MODEM IPIM NERDE :blink2: AYRICA 1 DEN 244 DE KADAR DENEMEMMI LAZIM YOKSA MODEM IPI ZATEN SABITMIDIR DIREK OMU YAZILACAK ACIKLAYIN LUTFENNNNNNNNNNN :cry:
Alıntı sahibi ""gooddialog""
iyi güzel de keske su asagidaki yerleri de resimli olarak anlatsaydiniz. sizin özel bilgilerinizi silerdiniz sadece IP yazardiniz Ip nin yanini gösterirdiniz. ip adresinizi silerdiniz. asagidan o kadar ugrasmama ragmen basaramadim.
ayrica modem ip sini bulacagimiz siyah listede bir sürü yer var onlari da resimli anlatim yapsaniz iyi olur. tsk. yoksa yarim kaliyor.
Subnetzmaske B= 255.255.255.0
Standartgeteway ve Bevorzugter DNS server C ve D = 192.168.1.1 bu modeminizin IP si degisik olabilir 192.168.0.1 veya 192.168.2.1 modem ayarlarina bagli (modem paneline girerken verdiginiz link)
IP- Adresse A= 192.168.1.2 bunu siz secin son sayi 2-244 arasi olabilir. ilk sayilar modeminizin IP sine bagli olmali. yani modemin IP si 101.162.0.1 ise ozaman bilgisayarinizin IP sini 101.162.0.2 yapin.
Alıntı sahibi ""gooddialog""
Alıntı sahibi ""**ASI~KIZ**""
BU MODEMIN IPINI NERDEN BULACAM HERYERDE KARSIMA PC NIN IPI YANI INTERNET IPI CIKIYOR.MODEM IPIM NERDE :blink2: AYRICA 1 DEN 244 DE KADAR DENEMEMMI LAZIM YOKSA MODEM IPI ZATEN SABITMIDIR DIREK OMU YAZILACAK ACIKLAYIN LUTFENNNNNNNNNNN :cry:
orda yazmis ya 2-244 arasi. hani rakami girersen gir. 49,20 gibi..

Alıntı sahibi ""dj-asi""
ben arcor-easy box a 800 kullaniyorum
,ve bu rutere port acmam gerekiyor
kullandigim sistem vista
port acik .yeni ip acik.ama her ne hikmetse benim pc yi sürekli kapali gösteriyor
sanki port acmamisim gibi.yardimci olacak dostlara simdiden tesekkürler.