Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
İsterseniz yanlis düsünün, ama her durumda kendi kafanizla düsünün.
Aslında kırmak istemiyorum kimseleri..Ama hayat bu..! Bazen kırmak gerekiyor gereksizleri...!
Düsmanlarinizi affedin bu bir büyüklüktür. Ama onlari unutmak büyük bir aptalliktir
Dünyaya bir daha gelirsen nasıl bir hayat isterdin sorusuna kim ne derdi bilmiyorum ama ; Ben aynı ananın evladı olmak isterdim...!
BIRAKIP GIDEN BIR GUN GERI DONMEK ISTER BIRAKIN DÖNSÜN VE KAYBETTIGINI GÖRSÜN..
Bir çok insan mutlu olduğunu bilmediği için, mutsuzdur...!
Bırakın adalet yerini bulsun ; İsterse kıyamet kopsun...!
Kaybetmekten korkma!Bir şeyi kazanman için,bazı şeyleri kaybetmelisin.Ve unutma,kaybettiğinde değil,vazgeçtiğinde yenilirsin..!
Ölümlü bir varlık olan insanın, hayattan alacağı en büyük intikam, zamanı en iyi biçimde kullanmayı öğrenmektir...
size kafaniz hükmediyorsa kralsiniz,vücudunuz hükmediyorsa köle.
Sevginin enerjisini kavanoza koyup bekletmek yerine,özgürce akmasına izin ver..!
Bana kulak ver ki ; Sana ses verebileyim...!
Büyük fedakarlıklara dayanabilmek için ; Büyük avuntular bulunmalıdır...
Dostluk deniz kenarinda tas toplamaya benzer. Önce toplarsin sonra teker teker atarsın. Ama bazilarini atmaya kiyamazsin. İste sen atmaya kiyamadigimsin.
Hayatta birini sev ve onu kazanmak için çabala..! Sabret ve sevgini göster, kabul ederse zafer onundur, etmezse suç senindir..! Çünkü ; Hak etmeyeni seçmişsindir...!
Kimileri vardır aşkın en yücesine layıktır. Kimileri vardır aşkın en yücesini versen de, aşağılıktır...
Bedenimiz göçebe olsa da ; Aklımız yerleşiktir...
Çektiğin acı kadar olgunlaşırsın diyorlar. Olgunlaşa olgunlaşa çürüdük..! Bilmiyorlar...
Yaşamda en önemli şey kazançlarımızı kullanmak değildir. Bunu herkes yapar. Asıl önemli olan kayıplarımızdan kazanç sağlamamızdır. Bu zeka gerektirir ; Akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur...!
Ağzınızdan çıkanlara daima dikkat edin..! Çünkü bir sözü unutmak ; Bir yüzü unutmaktan çok daha uzun zaman alır...!