Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Hatırlamak için bir hafızamız varken, unutmak için elimizde hiçbir şeyin olmaması ; Hayatın bize attığı en büyük kazıktır...
''Benimle ömür geçer mi ki'' dedim. Senle geçirmeye ömür yeter mi ?" dedi. İşte bu bana bir ömür yetti.
Ardına bakmadan çekip gidenlerin peşine düşmek için yaratılmadık biz. Bir görünüp bir kaybolmak ayın ve yıldızların işidir. Sen insansın..! Hatırladın mı...?
Ben ölmek istemiyorum. Yaşamak ve herkesin burnundan getirmek istiyorum...
İki tür nokta var Biri önüne ve ardına bakar, Biri ardına bakmaz, Ardını noktalar.
Bilmediği halde bilirim sanmak..Düşüncelerimizin bütün yanılmalarının ardında yatan sebep budur...!
Bu karanlık bitse artık, bir ay doğsa..
Bir deli rüzgar çıksa alıp götürse;
Yılların içimde bıraktıklarını...
Ayrılıktan hemen sonra kendini ; Başkasının kollarına bırakana"rezil", alkole bırakana"sefil", zamana bırakana ise"asil"denir.
Yoksul düşmezdi yıllanmış şarap tadındaki şiirler böylesine, kulağına okunacak biri olsaydı eğer...
Yalnız olduğunu en çok ; Yalnız değilsin dediklerinde hissedersin...
İnsan ya hayrandır sana, ya düşman..! Ya hiç yokmuş gibi unutulursun ; Ya bir dakika bile çıkmazsın akıldan...
Gittiğinde ağlarsın, şarkılarda, filmlerde, ona-buna herşeye ağlarsın. Aklın başına gelince de boşa harcadığın zamana ağlarsın..!
''Sevmek yürek ister'' değil, "Her yürek sevmek ister".Sadece sevdiğine sonuna kadar sahip çıkabilmek,cesaret ister..!
İnsanlar; kendilerine ne yapılması konusunda şüphelidirler,başkalarına ne yapılması gerektiğinde ise emindirler..!
Hayat bu;zaman gelir herşey bir anda son bulur.Hayat bu;son dediğin an,herşey yeniden can bulur..!
"Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz"...
Modası Geçmeyen Tek Şey Efendiliktir...
- YaLan Çok Çabuk Herkeze Ulaşır Doğru İse Yavaş Ama Tam Zamanında Yetişir...

Kıskançlık felan değil ki bu. Benim olanı başkasıyla paylaşamam. O kadar !
Dostluk, toprak bir maşrapa gibidir, önemsiz bir nedenden birdenbire kırılır ve bir daha kullanılmaz...