Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Dahiler cağlarını aydınlatmak için yanmağa mahkum göktaşlarıdır
ÜÇ KURUŞLUK BİR İNSANA BEŞ KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN GERİ KALAN İKİ KURUŞLA SENİ SATAR
Delilik gençliğin dostu akıllılık yaşlılığın süsü
ÜÇ KURUŞLUK BİR İNSANA BEŞ KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN GERİ KALAN İKİ KURUŞLA SENİ SATAR
Sesini değil, sözünü yükseltmeli insan. Çünkü gök gürültüleri değil, yağmurlardır yaprakları yaşartan..
Derman aradım derdime derdim bana derman imiş
Alem çiçek olsa arı ben olsam dost dilinden tatlı bal bulamadım
Bir an bekle, arkana dön ve unuttuklarını anımsa...
Kaybettiysen ara, kırdıysan af dile, kırıldıysan affet; Çünkü hayat çok kısa...
Dertlerini dökecek dostları olmayan kendi yüreklerini kemiren yamyamlardı
Gerçek dost, onu unutanı unutmayandır.
Dünyanın güçlükleri dörttür: Yalnız başına ihtiyarlık; gurbette hastalık; yokluk içinde borç; yolculukta uzun yol.
Dostu severim ama, düşman da işe yarar, dost gücümü gösterir, düşmanda ödevimi
''Sen Benim Gönlümde Oldukça, Yemen'de De Olsan Benim Yanımdasın. ..
Eğer Sen Benim Gönlümde Değilsen, Yanımda Da Olsan Yemen'de Sayılırsın. ..''
Cahille Oturup Bal Yiyecegine Alimle oturup Kuru Ekmek ye...
Aşkın gizemi, ölümün gizeminden daha büyüktür.
Bi hayli kırgınım.. Kime olduğunu, neden olduğunu bilmeden.. Belki hayata, belki kendime, belkide dilimden düşmeyen keşke'lere .
Herkes başkalarını kendi gibi bilir. Bir insanı tanımanın en kolay yolu ona “insanlar nasıl sence?” diye sormaktır
Bugünler de biraz alıngan..biraz dalgın..biraz
huysuz..biraz depresifim..Bugünlerde her şeyden elini çekmiş..Dünyayı
sevmez haldeyim..Konuşursan duymam..konuşursam pek
duyma…!Aldırmasızım…Umursamızım…Canıma minnet ki ne hayatı bitirecek
güçteyim..Ne hayatı sürdürecek lisandayım…Öyle işte biraz
garibim..Uçarıyım..Kabıma... sığamaz,Kabından çıkamaz haldeyim..Anlamadın
değil mi ? Boşver zaten anlatmak niyetinde Değildim..
insanın sevdiği birisini son kez görmesinden daha kötü olan tek şey onu son kez gördüğünü biliyor olmasıdır
Aşkta kimsenin kimseden farkı yok.. "Sadece biri daha iyi yalan söyler, Biri daha iyi oynar oyununu. Hepsi bu !" [Can Yücel]
gülümse hayata kacma neseden yeni bir umut daha döndü bak köseden
Sen sevdiğin için sakın utanma, Çünkü utanması gereken; sevildiğini bildiği halde sevmesini bilmeyendir.