Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Malesef doğmuşum bir kere, mecburen yaşıyorum. Doğarken neden ağladığımı, yaşarken anlıyorum.
# BU DÜNYADA İKİ ŞEYE GÜVENİYORUM .BİR AYNAYA BAKTIĞIMDA GÖRDÜĞÜME ...
BİRDE DUA EDERKEN GÖREMEDİĞİME . .
Bil ki, önemli değildir kaç kez yenildiğin.. Unutma asıl önemli olan, kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin..
Asil İnsan, İdare Eder, Aciz İnsan, Şikayet Eder, Basit İnsan İftira Eder, Dürüst İnsan Sabreder...
Hayatımda kimse yok; ama pişman değilim. Çünkü sen aşkı basitleştirenlerden birisin, bense yalnızlığın hakkını verenlerden .
İki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok...
Öyle bir zamanına geldim ki yaşamın,Ölüme erken sevgiye geç.Yine gecikmişim bağışla sevgilim,Sevgiye on kala ölüme beş !
İki yüzlünün dilinde "TAT" kalbinde "FESAT" gizlidir...
Gerçek Dostlar, Düştüğünde Kalkmana Yardım Edenlerdir...
Kalan ömre inat, mutlu yaşamak bir sanat.. Sevgiye, dostluğa aç kol kanat, gerisi inan bana teferruat..!!!
Üzülme.. Bil ki ALLAH umudu en çaresiz anlarda yollar. Unutma, yağmurun en şiddetlisi en kara bulutlardan çıkar..!
Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır. Unutma gereksiz eleştiri sadece gizli hayranlıktır.
- Edep, konuştuğun zaman dilini korumak, yalnız kaldığın zaman kalbini korumak,
dışarıya çıktığın zaman gözünü korumaktır..!
Vicdanınız rahatsa, kalbiniz yorulmaz...
İnsanlar güzel gözlere sahip olmaya pek meraklıdır. Oysa bunun yerine, her şeye daha güzel bakabilmekle ilgilenmelidirler.
'Yarın yaparım yarın yaparım deme! Bugün'de dün'ün yarın'ıydı ne yapabildin?"
Asgari ücretle ev kirasını ödeyip, 2 Çocuğunu okutmaya çalışan Baba.
Asıl ''YETENEK'' sizlersiniz...!!
Kimsenin Seni Üzemeyeceği Kadar Güçlü Olduğunda Ve Sen Kimseyi Üzmeyecek Kadar İyi Olduğunda; Mutlusun Demektir...
Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
Kral da, dilenci de ayni istahla acikirlar