Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Beklenen hep geç geliyor, geldiği zaman da insan başka yerlerde oluyor...
Biraz insan ol diyeceğim ama seni de zor durumda bırakmak istemiyorum...
Bazı insanlar alçak gönüllüdür. Bazıları ise alçak olmaya gönüllüdür...
Bir insanın nasıl güldüğünden terbiyesini, neye güldüğünden akıl seviyesini anlarsın...
Hesabını veremeyeceğiniz işlere kalkışmayın. Çünkü öteki tarafta bulaşık yıkatmıyorlar...
Bilenler konuşmuyor, konuşanlar bilmiyor...
Hayattaki gelecek korkusu, aşktaki gelmeyecek korkusu yanında hiç kalır...
- Will Durant -
Üzülmüyorum. Bir gün diner elbet gönlümdeki derin sızı. Hep hayırsız değil ya bu insanlar; bir gün beni de bulur hayırlısı...
Bir ilişkiyi kadın başlatır, kadın bitirir. Ama başlatan ve bitiren αynı kadın olmayabilir...
- Marquez -
Yakınlık, uzaklıktan daha sıkıntılıdır. Çünkü her yakınlıkta kaybetme korkusu, uzaklıkta ise kavuşma ümidi vardır...
Aşk ne zaman biter biliyor musun?
Bitti dediğinde yüreğin acımıyorsa ...
- Bukowski -
Her kadına sahip olmaya çalışan adam; bir kadına hasret kalır!
Bir kadına sahip olan adam; her kadını kendine hayran bırakır...
Artık başka biri alacak yerimi.
Ve biliyorum zamanla unutacaksın beni ama sonkez düşün; sevebilir mi seni, benim sevdiğim gibi?
Bazen diyorum ki onu kafama takmamalıyım. Sonra da diyorum ki; önce kalbimden atmalıyım...
İstediğin kadar namaz kıl, sadaka ver...
Güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada veremezsin.
Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini...
Ufak parçalara ayırabildiğiniz takdirde, en güç meseleyi bile kolaylıkla çözebilirsiniz.
Aldığın her nefesi fırsat bil, ot değilsin yeniden bitmezsin ...
Fısıldanan sözler çok kere yüksek sesle söylenenlerden daha uzağa gider.
Önce biz alışkanlıklarımızı oluştururuz, sonra da alışkanlıklarımız bizi oluşturur.