iyi akşamalr flatcastte giriyorum add diyorum parçayı seçiyorum fakat şarkı başlamıyo sadece cızırtı başlıyo yayınada oyle cızırtılar gidiyo cozemedim sorunu yardım lutfen teşekkürler.
not: parçalarda sorun yok normal media palyerda dinliyebiliyorum.
demode, Kardeşim aynı sorunu bende yaşıyordum ve ara sıra yine yaşıyorum.Bende parçayı koyuyordum çalmıyordu.Bir şarkı daha koyup skip e basıp eklediğim sarkıyı calıodum 20 sn sonra fln calıodu...Sorunu ben böyle anladım bildiğim şekildede cevabını verdim ...Yanlışım varsa affola..
demode, DJ-Mixerin sol tarafındaki ses düğmesi sonuna kadar acik olabilir yada Talk Owere basiyorsundur onun altindaki ses cubuguda sonuna kadar açık olabilir
LaopTop kullanıyorum Xp işte. Tum parçalarda aynı sorun var. İlk defa deniyorum faltcasti olmadı işte Aramya baktım hiç elle tutulur birşey yok bu konu hakkında
KURTBEY , arkadaşın bunla ilgili bir şikayeti olsaydı yayında ses gidiyor yada yayınımı dinleyemiyorlar gibi bir sorusu olurdu ama arkadaşın sorunu DJ MİXER'e şarkı koyuyor ve Şarkı orada öylecene kalıyor yani Şarkı Çalmıyor.
KurtBey, ben en üstteki mesajımda belirmiştim AYNI SORUNU BENDE BAZEN YAŞIYORUM diye.Benim yayın bağlantı ayarlarımda bir bozukluk yook
Bu taktikteki sorun dinleyicilere yansır ...
DJ sorunun kendisinde olduğunu belirtiyor...!!!
yayindan cik, ve burdan --> http://www.allaturkaa.de/orion/kb.php?mode=article&k=2 Download Flatcast Producer 4.16 RC1 indir ve uygula..
sonra yayini tekrar al