Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

İstediğin kadar namaz kıl, sadaka ver... Güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada veremezsin.
Eğer insan unutmak istemezse, bir günü bile hatırlar on yıl sonra... Ve unutmak isteyen, bir günde unutur on yılı...

Allah'ım kibrimi kabartma,elimi daraltma ve beni senden başka kimseye yalvartma....AMİN
Değişmek zordur; ama bazen aynı adam olmak daha zordur...
Hayat öyle yüklenir ki üstüne,
Ne kalmak istersin, ne de gitmek.
O durumdayım işte!
[ Can Yücel ]
Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri gelir herşeyden önce.. Vaad etmeseydi Allah cenneti, O’na bile etmezlerdi secde..
Git demek kolay ama gittikten sonra üzüleceksin. “Eğer git diyebilecek kadar güçlüysen, hoşçakal deyip susmasını da bileceksin
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. “O olmazsa yaşayamam.” demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.Yaşarsın çünkü.
Seninle olmanın en acı yanı ne biliyor musun? Seni hiç tanımadığım bir sürü insanlarla paylaşmak. Senin yanında olan, seninle konuşan herkesi, çocukça kıskanmak..
Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun? Elin elime değmeden, avuçlarımı terleten sıcaklığını taa içimde hissetmek.
Kendisinin, hayatın olayların, gidişatın farkında olmalı. Farkı fark etmeli, fark ettiğini de fark ettirmemeli bazen… Bir damlacık sudan nasıl yaratıldığını fark etmeli.
Anne karnına sığarken dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda bir metre karelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını fark etmeli.
Gidene Söylenecek Söz Yok, Sevse Zaten Gitmezdi;
Ama Gelene de Pek Sevinmemek Gerek,
Çünkü O Da Başkasından Geldi.
Aşk da önemli olan aynı elleri tutmak değil, Bi ömür hiç bırakmamaktır..
Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin .
[P. Samuelson]
hayat 3 buçuk ile 4 arasındadır ya 3 buçuk atarsın yada 4 4 lük yaşarsın
Hayat Oyununda Sona Gelmiş Bir Oyuncuydum, Taaki, Bana Bir Gülüşünle yeniden Rol verene Kadar
Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
Sabır kara bir dikeni yutmak, diken içini parçalayıp geçerken de hiç ses çıkarmamaktır...
Düşünmeden konuşmanın cezası,konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır.....
Sevgi basittir, karmaşık olan bizleriz. Sevgi güven verir, insanlar aldatır. Sevgiye her zaman güvenilir, insanlara asla!..
Gençliğine güvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken.