Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Üç şeyi kötü günlerinde dene; Eşini,dostunu ve sabrını!

"Sana yüz verdim" deyip kızıyordun ya hαni, boşver kızmα ! Diğer yüzün de yeter sαnα...!!!

Ne İbrettir Kızarmak Bilmeyen Çehren, Bırak Kardeşim Tahsili ; Git Önce Edep, Haya Öğren ..!M.Akif Ersoy
Kahvelerim pişti gel, köpükleri taştı gel. İyi günün dostu, kötü günüm geçti gel...
Çok yoruldum sevgili.. Daha fazla yorma beni! Ben fazlasıyla ödedim zaten, uğrunda kaybettiklerimin bedelini..
İnsan yaşamı boyunca bir kişiyi sever. Önceki ve sonrakiler; Birer arayış, kaçış yada aldanıştır.
Aslında bir insanın gözyaşı, gülüşünden daha samimi ve tatlıdır. Çünkü unutma, Her gülüşün altında bir ihanet saklıdır..
Hayatta umutsuz durumlar yoktur.Sadece umutsuzluk besleyen insanlar vardır.
Birini Eleştirmek İstiyorsanız En uygun yer aynanızın karşısıdır.
Kararlarınızı Kalbinizle verin planlarınızı mantığınızla yapın.
Size kafanız hükmediyorsa kralsınız,vücudunuz hükmediyorsa köle..
Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.ama yinede ertesi güne dair planlar yaparız.
Bu *ÜMİT* dir.
Köylüler yağmur duasına çıkarlar bütün köy ahalisi toplanır.İçlerinden birinde şemsiye vardır.
Bu *İNANÇ* dır.
Babalar bebeklerini havaya hoplatır çocuklar gülmekten bayılırlar.Yere düşecekleri akıllarına bile getirmezler,çünkü babaları onu tutacaktır.
Bu *GÜVEN* dir.
*Bu üçü varsa hayat çok güzeldir.
Bu Sayılanları Sakın Kaybetmeyin...
Emanete.......... İhanet etmeyin...
Hâlinizden......... Şikâyet etmeyin
Büyüğünüze......... Emretmeyin…
Boş şeylerde..... Israr etmeyin...
Nefesinizi.......... Boşa tüketmeyin…
İnsanları........... Bekletmeyin…
Etrafınızı........... Kirletmeyin…
Hayatınızı.......... Mahvetmeyin…
Kimseye............ Minnet etmeyin.
İnsanları............Yüzüne karşı methetmeyin…
Kimseye............ Küfretmeyin...
Kötülüğe........... Meyil etmeyin…
Malınızı............. Boşa sarf etmeyin…
Sırrınızı............. Açık etmeyin…
Her Şeyi............ Merak etmeyin…
Suçunuzu.......... İnkâr etmeyin…
Şerefinizi........... Kaybetmeyin...
eLweDa DeRcEsİnE BaKaNN gÖzLeRiNee... eYwAlLlAh DeYiPP çEkErr GiDeRiMm..
unut ma hayat sevdikçe güzeldir sevdikçe sevinen insandır.
Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızla çarpma, geri dönmek isteyebilirsin.
gerçeğin gücüyle hareket ettiğim sürece kainatı bile fethedebilirim...
ACILAR PEŞİNİ BIRAKMASA DA, HİÇBİR OLUMSUZLUK KARŞISINDA YILMA. ÇÜNKÜ SEN GÜLEBİLDİĞİN KADAR MUTLUSUN, BUNU SAKIN UNUTMA...
hayat bir bardak çay insan ise şeker...karıştırdıkça hayattan tat aldığını sanırsın...hayatın seni bitirdiğini...çay bitince anlarsın...
insan güzel olmaktan zevk aldığı kadar bilgili olmaktanda zevk alsaydı dünyada cahil insan kalmazdı.