Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Keşke bazı insanlar için "imalat hatası var, geri topluyoruz" deseler..
[E. Ayhan]
"İnsanın büyüdükçe mi artıyor dertleri ? Yoksa insan, büyüdükçe mi anlıyor gerçekleri ?"
[Ö. Asaf]
"Sürekli geçmişe dönüp bakarsan, boynun tutulur".
[M. Mungan]
Her seferinde canını acıtsa bile hiç kimse 'o' olamıyorsa, Ve canının yanacağını bildiğin halde yine de seviyorsan, aşk bu işte.
[Can Dündar]
Dünya güzel olsaydı, doğarken ağlamazdık. Yaşarken temiz kalsaydık eğer; ölürken yıkanmazdık.
[C. Safi]
Tanımadan nefret edebileceğiniz tek kişi; Sevdiğiniz kişinin, sevdiği kişidir .
[A. Huxley]
Birisi konuşmasına başlarken ''durum sandığın gibi değil'' ifadesi kullanıyorsa; Durum tam da sandığınız gibidir.
[Dylan]
Dünyanın neresinde olursan ol, bulunduğun yerde değil düşündüğüm yerdesin.
[J. Christophe]
"Kendi adıma üzüldüm" diyemediğimizden, "Senin adına sevindim" dediğimiz anlar vardır.
Ey Gönül! Şimdi sorarım sana, hangi aşk daha büyüktür.. "Anlatılarak dile düşen mi, anlatılmayıp yürek deşen mi?"
[Şems]
"En zoru da; İnsanın kendi kendini teselli etmek zorunda kalmasıdır".
[Shakespeare]
"Sesini hatırlamıyorum bile; ama söyledikleri hala aklımda".
[İlhan Berk]
"Ne kadar farklı olursa olsun; sana ait olmayana tenezzül etme, Ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme".
[Che Guevara]
"Kalbi kırmaya tek bir söz yeter; ama kırılan kalbi tamir etmeye ne bir özür, ne de bir ömür yeter".
[C. Bukowski]
Çok yoruldum sevgili.. Daha fazla yorma beni! Ben fazlasıyla ödedim zaten, uğrunda kaybettiklerimin bedelini..
[C. Süreya]
"Olmadı diye sızlandığın duaya, gün gelir olmadı diye şükredersin".
[L. Mayda]
"Öyle çok yanar ki canın, dünyadaki bütün suçları işlediğini sanırsın; oysa sadece sevmişsindir"..
[Fidder Of the Roof/1971]
Hayatımda hep ''çok şey'' sandığım insanların; aslında "hiçbir şey" oluşunun yükünü taşıyorum..
[D. Noel]
Bil ki yaşadıklarınla değil, yaşattıklarınla anılırsın. Ve unutma; ne yaşattıysan, elbet birgün onu yaşarsın.
[Tolstoy]
Kaçmak istedikçe sana yakalanıyorum. Söndürmek istedikçe sana yanıyorum.. Yenildim işte! Yine seni seviyorum.
[Özdemir Asaf]