Her elimi uzattığımda boşluktu tuttuğum.. Her dokunmak isteyişimde hiçbir şeydi ...bulduğum.. Her yemin edişimde bozmak oldu sonum.. Savruldum.. Ettiğim dualar kadar yoktun.. Her sana bakışımda gözlerin öyle derin uçurumlara attı ki beni.. Düşüp ölmekten değil her düştüğümde ölememekten yoruldum...!
Sevgin değil sensizliğindir kahreden, yalnız sesim değil yüreğimdir titreyen, gözlerim mi sanırsın seni tek bekleyen yüreğimi bırak ruhumdur seni özleyen.
Uzakta olman hiç bir şeyi değiştirmez güneşte benden uzakta, ayda ama hiç bir günüm güneşsiz hiç bir gecem aysız geçmiyor. Tıpkı yüreğimin (sensiz) olmadığı gibi…
Balıkların sevgisini bilirmisin birbirlerine dokunamazlar ama sevgilerini hep yüreklerinde hissederler bende şimdi sana dokunamıyorum çünkü sen hep yüreğimdesin.
Umuttur, kardelene boy verdirip güneşi görebilmek. umuttur bulutların arasından güneşin üzerine doğmasını beklemek ve güneş yüzünü görmek. Umuttur, güzelliğinden istifade edebilmek.
Elinden geleni yaptıktan sonra, Sıra ayağından geleni yapmakta; ‘Gitmek gibi mesela’. Birde Unutma ki, Ağzında bal olan arının, kuyruğundada iğnesi var.