Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
çok iyi açıklamışsınız ellerinize sağlık olsun
TEMALARIN NASIL YAPILDIGI ONEMLI DEGIL KI SONUCTA ALLATURKAA AILESI BIZLERIN IYILIGI ICIN CALISIYORLAR ALLAH RAZI OLSUN EMEKLERINE SONSUZ TESEKKUR ELLERINE SAGLIK!
AYRICA ALDIGIM TEMALAR RADYO KARARLI BIR SEKILDE CALISIYORLAR GENE TESEKKUR EDERIM ALLATURKAA AILESINE
inanın hiç gülmediğim kadar güldüm yazıları okurken anlatılmak istenen anlatılıyo ama anlayabilene biri bir şeyin açıklamasını yapıyo diğeri yanlış anlıyo bir diğeri daha üst mesajında yapılan açıklamayı görmüyo gene o konu hakkında soru soruyo polisiye romanı gibi olmuş her şey
ama uygulama bence gayet normal eğer yapılan şeyi yanlış bulan varsa onun zaten amacı bu siteden fayda sağlamak anladığım kadarıyla adminlerimizin yapmak istediği sitenin sadece fayda amaçlı değil paylaşım amaçlıda üye mesajları istemesi ve emeklerinin basitçe değilde doğru şekilde takdir edilmesi ve bana göre en doğru olanda bu umarım olayı doğru anlamışımdır :lol:
hayatımda bi foruma ilk defa bu kadar uzun yazı yazdım artık trafiğim bayağ açılır demi :hehe:
her seyın bır karsılıgı olmalı bence dogal olarak karsılamalısınız..........
yeni fark ettim ama güzel bi sistem
arkadaslar elinize emeginize saglik calismalariniza devamini ve basarilar dilerim
emegı gecen arkadasların hepsının ellerıne saglık.tek tek tsk edıyorum
daha önce nıye uye olmadımkı şu allaturkaa ya :wallb:
selam
elinize emeginize saglik kardesler
..
calişşma icn saol tskrler
gÜZEL TEMALR HAZIRMASINIZ ELINIZE SAGLIK
ELERINIZE SAGLIK
[rainbow] COK GÜZEL ANLATIMLAR VE ACIKLAMALAR :up:
emeğine yüreğine sağlık sağol
Herkese merhaba,
beni yeni üyeyim dosya indirebilme elde hakkım var mı acaba?
hosgeldın aramıza
gecem_,
ındırme hakkınız var tabı
selam herkese benim bir sorun oacak falatcastaki radyoya aktive yapmadan girmek mumkunmudur acaba bu konuda bilgi verirseniz cok sevinitim teskler