Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
"Artık yaşanmak için değil, ayrılmak için yaşanır oldu aşk.. Ve terketmeler yetmezmiş gibi birde emir verilir: 'Kendine iyi bak'
Bilmelisin ki ...
Aşk kelimesi ne kadar çok kullanılırsa,
anlam yükü o kadar azalır.
...
Geride bıraktıkların ileriye gitmeni engelleyecek. Unutma; ileri gidebilmen için arkadakileri unutman gerek.
Eskiden insanlar sevilir, eşyalar ise kullanılırdı. Gün geldi eşyalar sevilir, insanlar kullanılır oldu.
Bazen zordur dönmek ya da herşeyi unutup gitmek. Anladım ki insanı en acıtan şey; sevilmediğini bildiği halde delicesine sevmek.
Ne iş yaparsın dedi. "Hamalım" ben dedim... Nasıl yani dedi. Elimden tutmasını bilenin yüreğini taşırım dedim.
Hiçbir zaman garantisi olmayan bir mutluluk için, hayatınızda kalıcı olan şeyleri yok etmeyin. Çünkü tek üzülen siz olursunuz.
Allah'im verdigini aldim..
Aldigini kabul ettim..
Layik gordugune cok sukur dedim...
Kul nefsime zorda gelse, herseyi hakkimda hayirli verdin anladim...
buda benden bir dortluk
Mesele ölmek değil. Mesele, birini delicesine severken ondan zerre kadar bir karşılık görmeyip günden güne ölmektir..
Kimseyi kırmayayım diyorum, bir de bakıyorum kendim paramparçayım!
Ne kadar seversen sev, asla belli etme sevgini. Çünkü sevdiğin kişi, sevildiği kadar üzecektir seni' ..
Neden yorgunsun sorusuna cevap aramaktan, 'Ve bunu sormasınlar diye gülümsemekten yoruldum'..
"İnsan her nefesini mezardan uzaklaşmak için alır; ama her nefes alışında ömründen bir nefeslik zaman azalır"..
Sevmek; güzel birinde aşkı aramak değil. O kişide, bilmediğin bir zamanın beklenmedik bir anında, 'kendini bulmaktır'.
"İyi bir kadınla iyi bir erkek birlikte değildir. Çünkü kadınlar, kötü erkeklere aşık olup iyi erkeklerle dertleşir".
"Sevgili, arayıp da bulduğun birisi değil. Hiç aklında yokken aşık olduğun kişidir".
Söz ilâç gibidir. Azı faydalı, çoğu zararlıdır...
Tatlı dili olanların dostları her gün biraz daha artar...
Unutma: Sakladığın sır senin esirindir. Açığa vurursan sen onun esiri olursun...
hayatta öyle mutlu olki... gözünden akan iki damla yaş. gezdiğin yollarda mutluluk arayanlara sadakan olsun...