Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• Konuyu başlatan "er reklam"

• Özel mesaj gönder

1

Monday, 31.12.2007, 13:24

yayına geçtiğimde radionun ekranı diğer radiolara göre daha küçük çıkıyor bunu nerden düzeltebilirim ayrıca djlere yayın verdiimde nick name lerin yanında küçük kutucuklar çıkmıyor nedeni nedirr ??? yardımci olursaniz sevinirim :)

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Monday, 31.12.2007, 13:38

er reklam, Konu baslik ile alakali olmadigi icin yeni baslik acman gerekliydi.. simdilik bunu ben senin icin yapiyorum, daha fazla bilgi icin AGK okuman yeterli olucaktir..

Sorunun cevabini ise bu baslik altinda bulabilirsin (soruyu ve cevaplarin hepsini dikkate almalisin):

Radyo Boyutu Sorunu ve Cözümler

Dj'lere yayin verdiginde ne gibi kücük kutucuklar cikmasi gerekiyor ki ? Yeni sürüm (4.16) kullananlarda statü kutucuklari var, bu her dj'de ayni olmasi gerek, cünkü radyonun sürümü neyse her dj o sürümü kullanir..
Neyi kastettigini galiba anlayamadim üzgünüm :bilmem:

• Konuyu başlatan "er reklam"

• Özel mesaj gönder

3

Monday, 31.12.2007, 13:48

tamam ben senin sölemek istediğini anladım tesekkür ederim :))