sevgili günlük saclarım kuruyana kadar pc oturim dedim alıskanlık elim alaturkaya gitti.
günlükler hep özeldir yaa ortada bir günlük fırsatı var okubari ayıp olmucak bu günlügü okumak diye tebesüm etim okuyorum, sonrada bu alaturkanın günlügü acaba alaturka benim günlüme nasıl düstü diye düsündüm.
hayatın insanlarda nasıl izler birakıp insanların insanlarda bıraktıgı izleminleri düsündüm,
sonrada yasanandan kacınılmıcanı Alahta biliyo yaa kimse üzülmek icin üzüntüye sebep olacak seyler yasamaz ama yasamdan kacınılmıyor ya yasanacagında önüne gecilmiyor.
sükürki ALLAH var ve ilahi adalet illaki illaki tecelli eder .
yaaaa sadece zaman biz görürüz yada görmeyiz ama vicdan muhsebemiz ve günlümeze karaladıklarımızdan asla kacamayız tabi bu vicdanı olan ve muhasebe bilenler icin bunu bilmiyenler, hep mutsuzluna mazeretleri ve sarıp saldıracak birileri bulacaktır, tüm yasamları insanların mutlugu kıskanarak gececek ve ilahi adalet zaten işlicektir herseyi anlıyamayız, bizimde bi kapasitemizvar.
ALLAHIN sınırsız sanal real yakını uzagı yok.
bi söz var sen defteri katla bakalım felegin defterinde senin icin ne islenmis bu eglenceli günlük umarım gercek günlünüzde bukadar eglenceli ve güzel olur.
EH HAZIR İC DÖKMÜSKEN

) BENDE DÖKİM DEMİ KAMBERSİZ TOY OLMAZ

))