Ece, fcp export yapacagin zaman Export File sectikden sonra acilan kucuk pencerede en son hazirladigin fcp dosyasini secip export ediyordun normalde,
ayni yerde birden fazla fcp dosyasina isaret eklersen sectiklerin tek dosya olarak kayit edilebilir.
resimdeki gibi 5 tema var ama ben 3 tanesini isaretledim, Export buttonuna tiklayinca geriye kalan sadece isim verip kayit etmek oluyor..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Evet daha once 6 (img) tema resmi yukledim tek fcp de topladim .... ancak 5 dosya yuklenildigini anladim ama olurya hatada yapmis olabilirim diye buraya yazmistim aydinlatildigim icin tsklr aslinda bu sitede cok eski bir nikim var fakat tema imzam degismesin diye bu nikimi giriyorum daha once forum degisikti bu forum sayfaniz harika olmus yok yok masallah yapanlarin ve yardimci olanlarim emeklerine saglik herkese cok tsk eder bende bundan sonra bu forumdan ayrilmak istemicem bu gidisle )
Konuyu Nereye Açıcağımı Bulamadığım İçin Buraya Açtım Öncelikle yanlış yere açtıysam şimdiden Özür...! Aslında Eski Üyeyim Fakat Nick Ve şifremi Unutmuşum yeniden üye oldum Ben Kocaeliden Sevinç Tekrar Aranızda olmaktan Mutluyum Herkese İyi Forumlar dilerim...
Dünyada kusursuz iki insan vardır. Biri ölmüştür biri de doğmamıştır....!
Yeni dizayn güzel olmuş ancak temalarda zorlandım çünkü kaydırma çubuğuyla tamamını görüntüleyebildim.
Yani temanın tamamını tek pencerede izleyemedim.Mümkünse o bölüm bu uygulamanın dışında bırakılsın.
Bilgisayarın karakter boyutunu küçültüpde deneyeceğim şimdi o zamanda yazıları görebilirim inşallah
Ellerinize sağlık,teşekkürler...
bende benim pc de sorun var sandım önce .. ewet Turkeceye katılıyorum temaları bi karede görüntüleyemedim bende kaydırarak bakmak zorunda kaldım eskı halı daha güzeldi belkı zamanla alısılır ama tema görüntüleme tek karede olsa tamamını görürüz diye düsünüyorum