Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Eklentideki resimde yayın kapalı diyor. Bu resmi arkadaşın mı yolladı?
Cevabın evet ise ve sen de sorunsuz yayın yapıyorsan sorun şu olabilir:
Senin yayın yaptığın sid numarası farklıdır, arkadaşına dinletmek için verdiğin yayını sid numarası farklıdır. Bence bir karşılaştırma yapın.
onu halletm son sorum tema nasıl eklicez kendim indirdm ama nasıl ekleniy... Tşkkürler
Designe tools >> Üst kısımdan Preset'e tıkla >> İmport from File >> (Buradan indirdiğin fcp temasını seç)>> Tema listene eklenecektir.
Her sorunun için ayrı ayrı soru sormaktansa forumiçi arama butonunu kullansan iyi olur. Yoksa yetkililerden cevap alamazsın benden demesi.
dj lerin yayın aldığı yerdeki sid ve şifre yerine yayın aldığım radyolardan birinin sidi ve şifresi yapıştı, gitmiyor. ben sildikçe o geri geliyor. ne yapabilirim? lütfen yardım edin ... ayrıca radyolara gireceğim zaman nickim benden önce giriyor, giriş sayfasından siliyorum ama yine aynı. simdiden tesekkürler.
radyolara gireceğim zaman nickim benden önce giriyor
Bilgisayarinizdan Cerezleri (Cookie) silmeniz gerek.
Bunun icin mesela Explorer'de sag tiklayin, gecici dosyalari silin yani cerezleri.
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim
Veya kullandığınız tarayıcıdan radyolara girmeden önce Flatcast ana sayfasına girip orda Login e basıp nick inizi yok sayarsanız ondan sonrada hangi radyoya girerseniz girin nick iniz çıkmas...
Veya kullandığınız tarayıcıdan radyolara girmeden önce Flatcast ana sayfasına girip orda Login e basıp nick inizi yok sayarsanız ondan sonrada hangi radyoya girerseniz girin nick iniz çıkmas...
Logout/Cikis yapmak'ta flatcast anasayfasindan probleme bir cözüm olabilir, fakat girdigi radyo flatcast.info veya flatcast.com veya flatcast.net üzeri yayin yapabiliyor olabilir. Bu durumda her 3 sayfadanda logout/cikis yapmasi gerek olucak, sid silinmesinede faydasi olmayacaktir.
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim
Özür konuya yazdıktan sonra dikkatli okuyunca farkettim arkadaş onu denemiş galiba modum...En doğrusu çerezleri temizlemek söylediğiniz gibi...Ben temizleme programı kullanıyorum en rahatı öyle galiba...