Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Güneş herkesin üzerine eşit doğar ama gül başka, leş başka kokar.[MEVLANA]
Dost gibi görünen yalakalar, farklı olmaya çalışan basit insanlar, arkamızdan kurulan oyunlar.. Kural hep aynı: Gül ve Geç.. [D.Noel]
Ey İnsan;Kaf dağı kadar Yüksekte oLsanda,Kefene Sığacak Kadar Küçüksün..Unutma herşeyin bir hesabı var.
Üzdüğün kadar üzülürsün...Hz.Mevlana
Dostlarınla öyle yaşa ki düşman olduğunda hakkında söylenecek sözleri olmasın,düşmanlarınla öyle yaşa ki dost olduğunda yüzün kızarmasın...
Sana, senden daha fazla üzülen birine 'anne' demiyorsan eğer; Sevgilin O kişidir işte ..[Aziz Nesin]
İki satır arasına sığmıyor yalnızlığım.. Ne nokta anlatabiliyor kararsızlığımı,Ne de virgül koyabiliyorum yılların ardına..
Yanlış yolda yürüyeceğine, doğru yolda "bekle". Belkide kendini kandırırsın; ama başkalarını kandırıp hayallerini yıkmazsın !
[Gore Vidal]
Kişisel bir tavır olarak alma.Hayatın sahte olduğunu öğrendikten sonra, Sadece seni değil kimseyi umursamıyorum. Hepsi bu..
[Marguez]
Biliyorum yarınlarım dünden farksız. Hayat mı bana küstü ben mi ona küstüm hatırlamıyorum ama, şu aralar fena dargınız...
[Sunay Akın]
Düşenin dostu olmaz derler kimileri. Sanki ayakta olanın dostu çokmuş gibi....[Cemal Süreya]
Hayat işte.. Uykun gelsin diye hayaline giren koyun'ları, Uykun kaçsın diye hayatına giren öküz'leri sayarsın..
[Sunay Akın]
Bazı erkekler çok paranın bütün kızları etkileyeceğini sanır. Tıpkı çok makyajlı kadının, kendini çok güzel sanması gibi . .
Ne garip.. "Kazanmak insanlara yetmiyor. Diğerlerinin kaybettiğini de görmek istiyorlar".
[Gore Vidal]
"Aslında hepimiz biraz da kendimizin yalancısıyız. En çok da 'bir daha sevmeyeceğim' yalanımıza inanırız" !
[J. Chirstophe]
"Tabi ki bir insanı sevebilirsiniz, eğer onu yeterince tanımıyorsanız".
[Bukowski]
"Büyük adam olmana lüzum yok, sadece adam ol yeter".
[Alfred Capus]
Bu yüreğe bu kadar acı fazla dersin bazen kendine Ama hata bizde Küçücük bir yürekle kocaman sevmek ne haddimize..
Dünü unutma ki, yarına hakkın olsun...

Sevgi Varsa, Taşıdığın Yükün Ağırlığı Vız Gelir ..!
Bekarlar için bi söz de ben yazem bi yerde okumuştum cok begendim...
Öyle zengin bir eş istiyorum ki cebinde beş parası bile olmasın yüreğinde ALLAH korkusu çeyizin de de sadece KURANI KERİM olsun...