Giriş yapmadınız.

21

Friday, 1.04.2011, 15:38

benimde aklima geldi Nisan 1 sakasi olabilecegi :D , fazla mesaj yazdilar diye kendilerini savunacaklar :D

22

Friday, 1.04.2011, 15:40

mesajlari düzgün bir sekilde yazsin yada yazmasin fark etmiyor sanirim ....
dogrumu anladim...

arkdaşlar dedimya konunun detayını şuan tam bilmiyorum

:bilmem:

• "Ayazz 67" bir erkek

• Özel mesaj gönder

23

Friday, 1.04.2011, 15:41

gunluk 15 mesajdan fazla yazan kisilerin yazi yazma yetkilerini alin

benimde anlamadigim örnegin günlük 15 msj hakkim varsa bu 15 msj neye yeterli gelicekki örnegin oyunlarda eylenmek istiyorum o 15 msj hakkim orda dolacaktir
diger paylasimlarada yorum yapma hakkim olmayacakmi
kisacasi hergün baska bi etkinliktemi msj hakkimi kullanacagim ayni gün icerisin de baska paylasimlara yorum hakkimiz olmayacak mi
yanlis mi anlamisim ???

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

24

Friday, 1.04.2011, 15:41

ben sunu anliyorum , her nasil yorum yazarsa yazsin eger günde 15 mesajin üstüne gecerse yazi yazma yetkisi alinacaktir ,

Bazi bölümler kural disi olacak gibi, mesela Allaturkaa Life, Eglence bölümleri gibi. Henüz bilgi veremeyecegiz. Aksam 21.00'de Masum Masum yapacaktir aciklamayi.

• "Ayazz 67" bir erkek

• Özel mesaj gönder

25

Friday, 1.04.2011, 15:48

bencede nisan 1 sakasi gibi :)

• "Masum Masum" bir kadın
  • Konuyu başlatan "Masum Masum"

• Özel mesaj gönder

26

Friday, 1.04.2011, 15:52

8| 8| 8| 8| :blink:
nuriye saka yapar gibimi gorunuyorum
admin yapiyorsa bilemem onun istegi hu
lutfen sabirli olun yetkilileride etkileyecek ciddi yenilikler olacak...

27

Friday, 1.04.2011, 15:58

bence de eğlence bölümü bu uygulamanın dışında kalır.

28

Friday, 1.04.2011, 16:16

Yaa inşlh Şakadır Zaten üye olduğumuz için çoğu yerde Yasaklıyızz yorum yapamıyoruzz birde bu olursaa ağlarım banene oynamıyorum benn:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

29

Friday, 1.04.2011, 16:25

Zaten üye olduğumuz için çoğu yerde Yasaklıyızz yorum yapamıyoruzz quote]

Yılın Bombası Olmaya Aday Bir Şakamı Bu Şimdi :D
Yasaklıyız Derkene Nerelerde Yasak Var Acaba Bende Üyeyim Ama Yazabiliyorum Heryere :D Yasak Yerleri Merak Ettim Şincik
Haaa Birde Ya Ece Abla Sende Taktın Bana Ama Ya Ben Kimseyi Kastetmedimde İmadada Bulunmadım
O Derdi O Merakı Olan Kim Warsa Ona Geldi Kısaca Ben Lafımı Ortaya Koydum Almak İsteyen Dilediği Gibi Alabilir
Senle Yıldızımız Hiç Barışmadı Gitti Herşeyimi Üzerine Alınıyorsun Yaf :S Napsak Senle Barış Çubuğumu Tüttürsek Felan Yada Beraber Bir Temamı Yapsak
Napsakta Barışsak :D

30

Friday, 1.04.2011, 16:27

YAA DÜN MELTEML İÇİN ACILAN SAYFAYA BİLE YAZAMADIM:))TEMA EKLE PAYLAŞTA 24 SAAT SONRAA:))))

31

Friday, 1.04.2011, 16:40

valla mesajini yukseltmek icin kopyala yapistiranlar icin guzel bi oneml olmus

ben buraya takıldım...şimdi son iki ayda bol bol kopyala yapıştır rekoru kıran arkadaşların msj ları gerçekten silinecekmi...ozaman geriye bişe kalmaski ellerinde

buna koptum iste harikasiniz ....yasmin ve eylem canlar...okadar hak verdim bu yazimlariniza ...
arti...
birde bazilari süper uygulama demiyormu bunada koptum:)))))))))))))))))))))))))))))))
oyyyyy onca sacma sapan tsk ettim sagol tsk ettim merci tsk ettim vs vs vs...msj sayilarini cogaltmak icin cabaliyanlara tabiki sadece sözüm onlara
:1gözkirp:

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" bir kadın

• Özel mesaj gönder

32

Friday, 1.04.2011, 16:41

Haaa Birde Ya Ece Abla Sende Taktın Bana Ama Ya Ben Kimseyi Kastetmedimde İmadada Bulunmadım
O Derdi O Merakı Olan Kim Warsa Ona Geldi Kısaca Ben Lafımı Ortaya Koydum Almak İsteyen Dilediği Gibi Alabilir
Senle Yıldızımız Hiç Barışmadı Gitti Herşeyimi Üzerine Alınıyorsun Yaf Napsak Senle Barış Çubuğumu Tüttürsek Felan Yada Beraber Bir Temamı Yapsak
Napsakta Barışsak

Valla Babush üstüme alınmadım çünkü sitedeki paylaşımlarım ortada ancak bu sistem konulduğundan beri genelde ayın yazarı bensem o zaman bir cevap hakkım doğar sana değilmi? En az herkes kadar oyunlardayım,herkes gibide teşekkür mesajlarım var.Beni bilende bilir paylaşımıma gelip mesajda,yorumda yazsa bakmış değer vermiş yazmış diye teşekkür ederim...Son günlerde edemez oldum ipin ucu kaçtı oda ayrı bir konu...

Estağfurullah Babush ben yanıtımı veririm ama kin gütmem neticede ablayım değilmi banada bu yakışır.Daha öncede sana dediğim gibi kimleri kastediyorsan o zaman o doğrultuda yazki bende sana yanıt vermek zorunda kalmayayım.Barış çubukluk bir şey yok dediğim gibi yanıtımı veririm orda biter benim için.Tema yapma konusuna gelince çok teşekkürler keşke bunuda tema yapmak olarak bir yana,böyle bir konudada değil de "Abla tek başına uğraşıyorsun gel sana bir iki yardım edeyim" deseydin.Daha memnun olurdum.Yinede teşekkürler ^^

33

Friday, 1.04.2011, 16:42

arkadaşlar şuan için sadece forumda nadiren online olupta flood mesaj yapan biçok nickin yetkileri tümüyle kısıtlanmıştır
yanlız forumda sürekli online olup, forum için çabalayan ve mesaj sayısı son 2 ay içinde fazla olan arkadaşların durumunun ne olacağı
akşam yönetim de detaylı görüşüldükten sonra
bu başlığa yapılcakları ve yapılmıycakları kimelere engel koncağı yada kimlerin görevine son verilceği açıklancaktır
şuanki sabırsızlığınızı anlıyoruz fakat kesin bir bilgimiz olmadıgı için lütfen birazdaha sabırlı olmanızı sizden rica ediyoruz

anlayışınız için şimdiden tşk ederiz

melye

Yönetici

• "melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

34

Friday, 1.04.2011, 16:59

bu işte bi iş var akşam ola hayrola :D:D

35

Friday, 1.04.2011, 17:05

bu işte bi iş var akşam ola hayrola :D:D

hayirrrr siddetle karisiyim bunaaa:))))))))))))))

gercek olsun ltf:)))))))))))))

• Özel mesaj gönder

36

Friday, 1.04.2011, 18:42

AllaTurkaa Life bolumu kapatilmistir uzgunuz..
Bir flatcast forumu oldugumuz icin gerek gormuyoruz o bolumun varligini..
Ilgi alaka ve anlayisiniz icin simdiden tesekkurler..

37

Friday, 1.04.2011, 18:46

AllaTurkaa Life bolumu kapatilmistir uzgunuz..
Bir flatcast forumu oldugumuz icin gerek gormuyoruz o bolumun varligini..
Ilgi alaka ve anlayisiniz icin simdiden tesekkurler..

:D :D :D Orjinal Bi Bir Nisan Şakası Gibi Oldu Biraz Yaf En Fazla Nisaya Acırım Ben Malum En Gevezemiz O :P
Life Olmazsa Napacak Şincik Kime Nasıl Mesaj Yazacak Tüh Çok Üzüldüm Çokkk :D :D

• Özel mesaj gönder

38

Friday, 1.04.2011, 18:49

istersen AllaTurkaa Life bir gir eger bulabilirsen Babush..

39

Friday, 1.04.2011, 18:51

istersen AllaTurkaa Life bir gir eger bulabilirsen Babush..

Kim Aldıysa Çabıh Eski Yerine Bıraksın Yaf Olmazki Böyle Şaka :D

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" bir kadın

• Özel mesaj gönder

40

Friday, 1.04.2011, 18:59

O zaman hergün kopyele yapıştırla bir tema ekleyeceğiz arkadaşlar , haydi başlayın :whistling: Ben başladım bile :1gözkirp:
Canınız sağolsun modum benden helal olsun emeklerim her nereye götürdüyseniz ^^