Haaa Birde Ya Ece Abla Sende Taktın Bana Ama Ya Ben Kimseyi Kastetmedimde İmadada Bulunmadım
O Derdi O Merakı Olan Kim Warsa Ona Geldi Kısaca Ben Lafımı Ortaya Koydum Almak İsteyen Dilediği Gibi Alabilir
Senle Yıldızımız Hiç Barışmadı Gitti Herşeyimi Üzerine Alınıyorsun Yaf Napsak Senle Barış Çubuğumu Tüttürsek Felan Yada Beraber Bir Temamı Yapsak
Napsakta Barışsak
Valla Babush üstüme alınmadım çünkü sitedeki paylaşımlarım ortada ancak bu sistem konulduğundan beri genelde ayın yazarı bensem o zaman bir cevap hakkım doğar sana değilmi? En az herkes kadar oyunlardayım,herkes gibide teşekkür mesajlarım var.Beni bilende bilir paylaşımıma gelip mesajda,yorumda yazsa bakmış değer vermiş yazmış diye teşekkür ederim...Son günlerde edemez oldum ipin ucu kaçtı oda ayrı bir konu...
Estağfurullah Babush ben yanıtımı veririm ama kin gütmem neticede ablayım değilmi banada bu yakışır.Daha öncede sana dediğim gibi kimleri kastediyorsan o zaman o doğrultuda yazki bende sana yanıt vermek zorunda kalmayayım.Barış çubukluk bir şey yok dediğim gibi yanıtımı veririm orda biter benim için.Tema yapma konusuna gelince çok teşekkürler keşke bunuda tema yapmak olarak bir yana,böyle bir konudada değil de "Abla tek başına uğraşıyorsun gel sana bir iki yardım edeyim" deseydin.Daha memnun olurdum.Yinede teşekkürler