Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
BAYANLAR ARABA KULLANMAYA KALKARSA :)
Kurallara cok uyduklari halde panik yapmalarina onlardan üstününu göremedim Trafikte

PAylasım için tşk ederim
Pehh 16 senelik söförüm daha sebebli kaza yapmadim Allah Korusun..Her BaYan panikci degildir
Paylasim icin Tsk Sekercik :-)
konuş kesme sekeri evet bencede.resimlerin cogunda sadece kaza var bayanlara mal edeceklerya, orantıya vursan söför sayısı ve kaza sayısı orantısına, cıkacak ama neyse, muttlu olsun erkek arkadaslar elmalı agac taslanır.
haha :-) ben sigorta yaptirmaya kalktigimda, bayanim diye daha uygun sigortalandim

kaza ortalamasi daha azmis
e pilavi dane dane pisirmek gibi ustaliga sahibiz, arada bir araba kazalarida olur
KesmeSekeri,
i-rem,
melikenalan, Ehliyetim olmadigi halde Trafikte en çok bayanlardan çekiyorum nedense
KesmeSekeri,
i-rem,
melikenalan, Ehliyetim olmadigi halde Trafikte en çok bayanlardan çekiyorum nedense
muratcik keske sirf trafikte olsa, genel olarak anne'den baslar, kadinlar erkekleri daima etkiler
3 bayanla başa cıkamicam sizi kendi halinize birakiyorum
djseker, paylasimin icin tsk..
ama bayanlar öle yaw araba sürerken bende cekiniyorum
kaza yapmaktan filan cok panikler ..
o yuzden asla bayan bir söförle yolculuk yapmam sürdürmemde arabayi ben varken
arkadaslar ben oluraki kısmet bir gün sana hadi maxma selavat cek gel, korkarsan gözlerini kapa ama kaygılanma emin ellerdesin derdim. yinede selavat cek dünya bellimi olur

)
djseker, paylasim icn tskrler
Remix Engineers : http://remix.land
bayanlara haksizlik yapmayalim bu kazalari gorunce sunu anladim bayanlar aslinda direk ucak kullanmak iicn belge alsinlar aksi halde arabalari ucuruyorlar
ben sunu bılır sunu soylerım bayaa sıfır araba alıp veren ınsan ıkı kere dusunmelı bence bır hemen hemen hepsı panık atak allah etmeye yolda buzda frene bassalar toplu katlıam
kı gecenlerde rast geldım yurt dısından gelmıs malum cogu kıralar gelır benım arabam derya onlardan bırı arabayla kaza yaptı ya dusun park yaparken bı ınsan gıder dogru duran 5 mtre uzagındakı arabaua nasaıl becerırde vurur vurdukdan sonrada oturmus aglıo
kocam benı gebertecek dıye kadın dovulmek den degılde kıraladıkları yere arabayı nasıl goturceklerıne aglıomus
demekki arabanin sigrotali olduugnu bile bilmiyormuski dovunuyormus kiraladigin arabanin full sigortasi olur
))))))))
aaaaaa bayanlari ne kadarda küçümsüyonus kaç yıldır ehliyetim var acemiyimde ama bir kere olsun bi yere bile çarpmadımm :smiley1455: :smiley1455: :döverim:
aaaaaa bayanlari ne kadarda küçümsüyonus kaç yıldır ehliyetim var acemiyimde ama bir kere olsun bi yere bile çarpmadımm :smiley1455: :smiley1455: :döverim:
hahahahah nisa istisnalar kaideyi bozmaz :lol: hehe karisik bi trafige cikmamisinda ondandir
hahaa sen benim araba maceralarımı duysan gines rekorlar kitabına girerim

))))))))