Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
emeğinize sağlık isimler çok güzel çok çok tşkr ederim yardımlarınız için iyi çalışmalar
rica ederim iyi yayinlarad kullanın
dj isimleri
slm iyi günler iyi calısmalar kolay gelsin iyiki varsınız her sey icin tesekkürler arkadasım süper calısmalar ben tekrar bir yazı daha isteyecegim ( prenses derya--- prenses---fatos--dj fatos ) olarak degisik renklerde ve sabit hareketli olursa sevinirim simdiden tesekkürler emegine yüregine saglık kolay gelsın
istek
slm gunaydınlar dılerım kardesım senden bır rıcam var bana dj ısmı lazım hareketlı dönerlı dj gülen yüz ve gülen ay bır kacar tane sımdıden ellerıne saglık tskler kolay gele
dj gif istegi
radyomuzda kullanmak için dj yeliz dj delikız dj çaglar dj ayşenur ve sade ayşenur dj gifleri rica ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim..
selam kırmızı renkte hareketli yazılıp siliniyomus gibi giften dj zeynom sizlerle yazarmısınız tşklr şimdiden kolay gelsin...
dj ismi
slm banada dj_qüL die bi kaç renkli isim yazarmısınız şimdiden emeklerine sağlık
ricamdırrr
slmmm kolay gelee sızden rıcam olacakk bayadır yoktummm calısmalarını devamlı ızledımm banaa 1 gülen yüz 2 kırcicegim 3 gülen ay dj ismi yazarmısınız rica etsem renklı dönelı hareketlı bır kacar taneee tsler sımdıden kolay geleeee
merhaba arkadaşlar ben de dj ismi isticektim mümkünse (efsane_19) (dj *nurtaç) (dj* fatma) (dj_kadir) (dj* mustafa) (dj_hasan_60)(dj_ahmet_60) eyer çeşitli renklerde ve şekillerde olursa çok sevinirim şimdiden çok tşkr ederim..
selam lar hayırlı günler sizden dj ismi ricam olucak efkarınoglu yazarsanız çok sevinirim şimdiden tşkler
slmmm kolay gelee sızden rıcam olacakk bayadır yoktummm calısmalarını devamlı ızledımm banaa 1 gülen yüz 2 kırcicegim 3 gülen ay dj ismi yazarmısınız rica etsem renklı dönelı hareketlı bır kacar taneee tsler sımdıden kolay geleeee
İSTEGİNİZİ YUKARİDAKİ DİGER İSTEGİNİZLE BİRLESTİRİP YAPMISTIM GÜLE GÜLE KULLANIN
slmlar ben birkaçtane daha dj ismi rica edebilirmiyim ersin,emre,ceren,yeliz. şimdiden çok tşk ediyorum fazla olmasına gerek yok birkaçtane olsa yeterlidir.şimdiden elinize emeginize yüreginize sağlık tşkler.
Merhabalar...bende rica etsem Dj ZeYNeP kırmızı pembe mavi ve beyaz.....Dj Hasret Rüzgarı...Dj Su Perisi..Dj KeLeBeK ve Organize işler Fm, Organize işler fm hoşgeldiniz..yapabilirmisiniz..