slm iyi günler iyi calısmalar kolay gelsin iyiki varsınız her sey icin tesekkürler arkadasım süper calısmalar ben tekrar bir yazı daha isteyecegim ( prenses derya--- prenses---fatos--dj fatos ) olarak degisik renklerde ve sabit hareketli olursa sevinirim simdiden tesekkürler emegine yüregine saglık kolay gelsın

slm gunaydınlar dılerım kardesım senden bır rıcam var bana dj ısmı lazım hareketlı dönerlı dj gülen yüz ve gülen ay bır kacar tane sımdıden ellerıne saglık tskler kolay gele

selam kırmızı renkte hareketli yazılıp siliniyomus gibi giften dj zeynom sizlerle yazarmısınız tşklr şimdiden kolay gelsin...

slmmm kolay gelee sızden rıcam olacakk bayadır yoktummm calısmalarını devamlı ızledımm banaa 1 gülen yüz 2 kırcicegim 3 gülen ay dj ismi yazarmısınız rica etsem renklı dönelı hareketlı bır kacar taneee tsler sımdıden kolay geleeee

slm banada dj_qüL die bi kaç renkli isim yazarmısınız şimdiden emeklerine sağlık

selam lar hayırlı günler sizden dj ismi ricam olucak efkarınoglu yazarsanız çok sevinirim şimdiden tşkler

radyomuzda kullanmak için dj yeliz dj delikız dj çaglar dj ayşenur ve sade ayşenur dj gifleri rica ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim..![]()

merhaba arkadaşlar ben de dj ismi isticektim mümkünse (efsane_19) (dj *nurtaç) (dj* fatma) (dj_kadir) (dj* mustafa) (dj_hasan_60)(dj_ahmet_60) eyer çeşitli renklerde ve şekillerde olursa çok sevinirim şimdiden çok tşkr ederim..