Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
vistada fcp hazıladıktan sonra kayıt tuşu çalişmiyor?
arkadaşlar hazırladığım temanın fcp sini radyoda hazirladim fakat kayit butonum çalişmiyor ctrl f5 tuşuna basınca da leptop kapanıyor vista da nasil kaydedebilirim yardimci olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
esmerimgonca, selam...
Firefoxla kaydetmeyi dene yada
bu basliga bir göz atin belki size yardimci olur
:burda:
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=6700&highlight=vista
frefox yükledim ama kayit olmadi ne yapmam gerek slowcu yükledim fakat nerde eksiklik var anlamadim
masa üstünden explorer dosyasına (kısayol değil) sağ tıklıyoruz-->>özellikler-->>Güvenlik en altta korumalı modu etkinleştir tikini kaldırıyoruz
ya da explorerdan yani internette gezinirken sayfamızdan araçlara -->> en allta internet seçenekleri-->>Güvenlik en altta korumalı modu etkinleştir tikini kaldırıyoruz
not işinizi hallettikten sonra lütfen tiki tekrar koyunuz
Birde böyle dene bakalim bu islemi uyguladiktan sonra
esmerimgonca,
adres verdim ama görmedin sanirim
dediklerini yaptim ama kayıt olmadi özelliklerden işareti kaldirmam işe yaramadı
yaptım yardimlarin için teşekkür ederim yarin sitede açarim temami sizinde yorumlarınızı beklerim
esmerimgonca, Nasıl yaptin bizimle paylasmak istermisin cevabi
slowcu ablam işde oldugu için ben cevap vereyım vıstada güvenlık duvarı çogu şeye engel oluyor temayıda engellemiş güvenlik duvarını kaldırdık sorun çözüldü yardımlarınız için tşkederim ablam akşam temasını burdan sizlerle paylaşır
))