Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

milan27

Acemi

• Özel mesaj gönder

341

Friday, 11.03.2011, 13:39

bende DJ KARAGOZLUM27 MUHURGOZLUM27 KURSUN.GOZLUM27 diye rica etsem mümkünmü acabaa ? yananli olursa isiltili ola bilirse yeni radyo acdim mumkunse acil olabilirse cok sevinir sagolun emeginize saglik

zend

Acemi

• Özel mesaj gönder

342

Saturday, 12.03.2011, 14:55

slmlar öncelikle emeklerinize saygılar sizden ricam şule ve gelincik dj ismi olacaktı daha önce yazmıştınız ama bozuldulartekrar yazabilirmisiniz acaba şimdiden çok tşk ediyorum kolay gelsin

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

343

Saturday, 12.03.2011, 18:38

hareketli yazı

slm isimler harika olmus elinize saglik birde sizden esirkan dj olmasin sadece esirkan degisik renklerde olursa sevinirim simdiden tskler güzel yürginize saglik :1gözkirp:

GÜLE GÜLE KULLANIN UMARIM BEGENIRSINIZ. LİNKLER RESİM USTUNDE SAG TIKLYIN ÖZELLİKLERİ SECİN. ÖZELLİKLERDE GÖRECEKSINIZ. :çakçak:

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

344

Saturday, 12.03.2011, 19:29

hareketli yazı

bende DJ KARAGOZLUM27 MUHURGOZLUM27 KURSUN.GOZLUM27 diye rica etsem mümkünmü acabaa ? yananli olursa isiltili ola bilirse yeni radyo acdim mumkunse acil olabilirse cok sevinir sagolun emeginize saglik

HAYIRLI OLSUN RADYONUZ DJ İSİMLERİNİZDE BİZDEN OLSUN UMARIM BEGENIRSINIZ. GÜLE GÜLE KULLANIN. LİNKLER İÇİN RESİM USTUNDE SAG TIK YAPIN ÖZELLİKLERİ SECİN ÖZELLİKLERDE GÖRECEKSINIZ :çakçak:

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

345

Saturday, 12.03.2011, 20:42

slmlar öncelikle emeklerinize saygılar sizden ricam şule ve gelincik dj ismi olacaktı daha önce yazmıştınız ama bozuldulartekrar yazabilirmisiniz acaba şimdiden çok tşk ediyorum kolay gelsin

YAZILARINIZIN UPLOAD YAPILARAK ALINAN LİNKLERİN SİTELERİNDE SINIRLI SÜRE İLE MUHAFAZA EDİLİR. SÜRE BİTİMİNDE LİNKLER DONAR VE ACMAZ O YUZDEN SİLİNMİSTİR. SİZE YENİLERİNİ YAZDIM UMARIM BEGENIRSINIZ GÜLE GÜLE KULLANIN. LİNKLER İÇİN RESİM USTUNDE SAG TIK YAPIN ÖZELLİKLERİ SECİN ÖZELLİKLERDE GÖRECEKSINIZ :çakçak:

zend

Acemi

• Özel mesaj gönder

346

Sunday, 13.03.2011, 13:44

harikasınız çok tşk ederim hepside çok güzel olmuş elinize emeğinize yüreginize sağlık çok çok çok tşklerrrrrrrrrr:)

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

347

Sunday, 13.03.2011, 16:45

Hareketli Yazi

harikasınız çok tşk ederim hepside çok güzel olmuş elinize emeğinize yüreginize sağlık çok çok çok tşklerrrrrrrrrr:)

RİCA EDERİM BEGENDİGİNZİE SEVİNDİM GÜLE GÜLE KULLANIN :çakçak: :çakçak:

laçin

Acemi

• Özel mesaj gönder

348

Monday, 14.03.2011, 09:00

dj ismi

slm temamda kullanmak için bir kaç tane dj eylül gifleri yapabilirmisiniz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim. :1alkis:

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

349

Monday, 14.03.2011, 17:12

hareketli yazı

slm temamda kullanmak için bir kaç tane dj eylül gifleri yapabilirmisiniz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim. :1alkis:

GÜLE GÜLE KULLANIN UMARIM BEGENIRSINIZ. LİNKLER İÇİN RESİM USTUNDE SAG TIK YAPIN ÖZELLİKLERİ SECİN ÖZELLİKLERDE GÖRECEKSİNİZ :çakçak:

laçin

Acemi

• Özel mesaj gönder

350

Tuesday, 15.03.2011, 11:37

çokkkkkkkkkkkk tşkr ederim emeginize saglık çok begendimmmmm.

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

351

Tuesday, 15.03.2011, 14:40

çokkkkkkkkkkkk tşkr ederim emeginize saglık çok begendimmmmm.

begendiginize sevindim iyi yayınlarda güle güle kullanın :çakçak:

352

Tuesday, 15.03.2011, 17:23

arkadaslar alevli neon 3d artik nasıl arzu ederseniz yazin
buyrun link

http://cooltext.com
iyi günler ..url nerden alacagız??

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

353

Tuesday, 15.03.2011, 23:21

arkadaslar alevli neon 3d artik nasıl arzu ederseniz yazin
buyrun link

http://cooltext.com
iyi günler ..url nerden alacagız??

yazdıgınız yazı için url yi googleye '' upload '' yazın bir cok url alabilecegiz site ile karsılacaksınız. onlardan birinden alabilirisniz.

• Özel mesaj gönder

354

Wednesday, 16.03.2011, 00:37

cok cok tesekur ederim ellerinize emeginize saglik,harikalr.yine istek te buluncam :P

mumkunse : dj ruya perisi dj. asi prenses .dj sevdam .candamarimsin . dj £sm£r

farkli renklerden olsun ve donen salanan nik olsun (renkler beyaz,kirmizi,mavi,sari,pembe, mor , lila )

simdiden ellerinize emeginize saglik cok cok tsk ederim

• Özel mesaj gönder

355

Wednesday, 16.03.2011, 08:04

slmmm rica etsem bana muslum dj ismi yazarmisiniz 3 farkli renklerde tsk edrim saygilarimla

356

Wednesday, 16.03.2011, 15:05

tsk ederim de ..yaptım öyle ama radyoda gözükmüyor .. ?(

Ha®uN

Profesyonel

• "Ha®uN" bir erkek

• Özel mesaj gönder

357

Wednesday, 16.03.2011, 16:25

Yanli linki vermis olmayasiniz, direkt link olanini kopyalayacaksiniz.

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" bir kadın

• Özel mesaj gönder

358

Wednesday, 16.03.2011, 16:31

Alacağınız burdaki kodlanmış yazının üstüne gelin.Mausla sağ tıklayın.
Seçeneklerde "Resim Url'sini kopyala" çıkıyorsa o komutu seçerek kopyeleyin.
Radyoda tema üstünde kodu ekleyin ve temayı bu haliyle kayıt yaparsanız bir daha girdiğinizdede hazır olur :1gözkirp:

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

359

Wednesday, 16.03.2011, 19:32

tsk ederim de ..yaptım öyle ama radyoda gözükmüyor .. ?(

farklı link secip kopyalamıssınızdır. size şöyle bir örnek vereyim. www.hizliresim.com sitesine giriyorsunuz gözat butonuna tıklayıp url alacagınız resmi tıklayıp yuvaya oturtunca yukle butonuna basıyorsunuz 10 sanıye sonra size 4 tane link veriyor ayrı ayrı bir kısmı forum için kısmı direkt link . siz bunlaradan en alttakı linki secerseniz ve kopyalarsanız yazdıgınzı yazı temanızada gözükecektir. ama size bir hatırlatma yapayım. vermıs oldugunuz siteden cootex yapılan yazılar cok kısa sureli. bir kac gün sonra yazıları acılmıyor. o siteden yazı yapana kadar üç boyutlu yazı programı kullanmanızı tavsiye derim. bunu içinde xara 3 adlı programı kullana bilirsniz. program için arama motruna yazarsınzı program ve programı kullanmak için resimli anlatım var.

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

360

Wednesday, 16.03.2011, 20:07

slmmm rica etsem bana muslum dj ismi yazarmisiniz 3 farkli renklerde tsk edrim saygilarimla

güle güle kullanın umarım begenırsınız. linkler için resim ustunde sag tıklayın özellikleri secin özelliklerde linki göreceksiniz. :çakçak: