"Sh3Ni ç0k ShewDhIImm NhedEnn ANnLaMaK İsthEmİy0rSun" Yazan Ergen Sana Sesleniyorum "TÜRKÇE" Yazarsan Belki Anlar.
- Hürrem iyisin hoşsun da koskocaman hünkara da 'Sülüman' denmez ki canım. Adam padişah sonuçta...

- Bir Offf Çeksem DeRinden..'' allaturkaa '' OynaR YeRinden

Allaturkaa'dα yαşαdığı yer kısmına Pαris yazıp Tαksim'de dürüm yerken görüntülenen ergen gözyαşlαrınα hαkim olαmαdı...

Mutluluğa arkadaşlık istegi yolladım. Beni yoksaymış
"Issız Adaya düşsen yanına alacağın üç şey ne olurdu?" sorusuna bir ALLAH'ın kulu 'sandal' demedi.

- '' Laf Koyup Havalı Bir Şekilde Yürümeye Başladığımda Dizilerdeki Gibi Tema Müzikleri Çalsa Ne Hoş Olurdu
- Yeni giydiğim çoraplarla banyoda ıslak yere bastığım an kaçıp gidesim geliyor buralardan. Çok uzaklara. O derece dertleniyorum yani...
1.5 milyon dolarlik metrobuse biniyorum. Daha nolsun yaaa

Kırmızı Işıkta Arabasıyla Geçen Hanfendiye Yurdum Polisinden Alkşlanacak Anons 'Bacım O Geçtiğin Gece Lambası Değil' Çek Sağa...
Yeni nesiL çok bozuldu Diyen öğretmenLere Atatürk'ten biR Cevap ; ' Öğretmenler Yeni nesiL Sizin Eseriniz oLacaktır.!
- Kişilikli kadınlar kişiliğini, kişiliği olmayanlar dişiliğini kullanır. Ve genelde erkekler hep ikinciyi tercih eder.
İkiside yoksa vah garibim evde kalır gider..

Milyonlarca yıl arasamda bulamadığım t-shirtümü gelip pişkin pişkin 5 saniyede bulan insan.. seviyorum seni anne!♥
Annem "Git Yatağını Topla ! " dedi .Akşam yine bozulacak dedim "O zaman Yemekte Yeme,Sonuçta acıkacaksın 'Dedi .Bozuldum ..

İlerde evleneceğim kişi ! Şuan kim bilir ne haltlar karıştırıyorsun. Benimle evleneceksin tamam mı, ayağını denk al

paylsimin icin tskler ablaa
Ne var yani benimde özel güçlerim var..Bazı insanları gözümde büyütebiliyorum
Sigara paketlerinin üstüne yıpranmış akciğer resmi koyanlar;kuruyemiş paketlerinin üstüne sivilceli insan resmi konsun...
*1 mesaj alındı..
Artık mesajlar bile alıngan olmuş
İlerde insanlığın kara kutusu olarak Facebook bulunursa, kadınlar kafası yana doğru eğik duran canlılardı sanılacak..