Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Arkadaşlar tama çok haklı bir gerekçe ama diyelimki ben kamu kuruluşunda çalışıyorum benim radyomu dinlemek isteyen arkadaşlarım olacak.Genellikle kamu kuruluşlarında tek ip üzerinden çıkış oluyor.Ozman gerçekte Yayını dinleyen 50 kişi ama Flatcastta atıyorum 3 kişi görükecek.Ama gerçekte sateb 50 kişi var.Ozman Bu radyo sahibine bir haksızlık değil mi?
Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "BERATCAN" (19.03.2011, 23:14)
yanlız resmi kurumlarda bu olay farklı olabilir.TTnetten Sabit İP alındıgı için ve değişmiyceği için
tek nick olarak görüncektir diye biliyorum ...
bildiğimkadariyle tüm pc ler bir servere bağlıdır ve ip yi sadece ordan alırlar, yanılımıyorsam eger
Arkadaşlar tama çok haklı bir gerekçe ama diyelimki ben kamu kuruluşunda çalışıyorum benim radyomu dinlemek isteyen arkadaşlarım olacak.Genellikle kamu kuruluşlarında tek ip üzerinden çıkış oluyor.Ozman gerçekte Yayını dinleyen 50 kişi ama Flatcastta atıyorum 3 kişi görükecek.Ama gerçekte sateb 50 kişi var.Ozman Bu radyo sahibine bir haksızlık değil mi?
herkez aynı modem IP den bağlanabilir fakat PC ler farklı oldugu için normal dinleyici olarak görünceklerdir
(Yani kaç pc den bağlanıldıysa okadar dinleyicin olcaktır radyonda)
orda anlatılan aynı IP 'den ve aynı pc den BOT (birden fazla) dinleyicinin sokulmasıdır .ozaman tek nick olarak görüncektir.
==============
yanlız resmi kurumlarda bu olay farklı olabilir.TTnetten Sabit İP alındıgı için ve değişmiyceği için
tek nick olarak görüncektir diye biliyorum ...
bildiğimkadariyle tüm pc ler bir servere bağlıdır ve ip yi sadece ordan alırlar, yanılımıyorsam eger
gercekten harika olur 1 kisi 15 NICKLE GIRIYOR HIC HOS DEGIL EMEKLERINIZE SAGLIK UMARIM EN KISA ZAMANDA UYGULAMAYA GECERSINIZ
Bot Sorunu CözüLmez