Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi ""demirbey01""
selamlar arkadaşlar ben radyomu yeni açtım,güzelde seviyeli bir oram kurduk,fakat bu radyo sapıklarından kurtulamadım.gelen giden küfür ediyor,dinleyicileri rahatsız ediyor,gelenlerden bazıları banlanmıyor,atıyom adamı hiç umurunda degil.bunlardan nasıl kurtulabliriz.?
radyom paralı hosting de.adresde degiştiremiyorum,lütfen yardım edinn.
bu konularda acemiyim,radyo sürümü 4,15,ben birde şunu düşündüm;hostinge forum kurup içine radyomu koysam,foruma üyelikle girilecegi için çözüm olurmu?olursa nasıl bir forum kurabilirim.kusura bakmayın uzun soru sordum,ama bu sapıklardan bıktım usandım.terbiyesiz insanlar.
yardımlarınız için teşekkürler..
Alıntı
Dikkat edilirse bu olay hemen hemen 95% sade bizim Türk Radyolarinda oluyor ve diger 5% diger Yabanci Radyolarda oluyor, yani bir Alman Radyosu kadar da olamadik, O CAHILLERE sesleniyorum : yaziklar olsun size, birde utanmadan Türk türkü tutar, korur felan diye sloganlar atiyorsunuz ama elinizden gelen her kötülügüde türke yapiyorsunuz, kendi topraginiza, insaniniza yapiyorsunuz, hic ben Milliyetciyim diye gecinip kendi kendinizi kandirmayin.