Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Of offff ellerine sağlık fıstığın bende yemeğe geçiyorum afiyet olsun hepinize diyo
Bide canım sıkkın gene kötü kokular aldım ama olsun Allah bilsin diyo...
Kaynanalarım mutfaktan bağırıo gidem barü

allahım evli olsam bunlar kadar karışmazdı kesin kaynanam falan bana deo
anam evi ne ara terketti şimdi farkettüm deo
kalk biraz uyu diyo

(
neler oluyo bu hayatta neleeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr diyo
kalk şu pcden kolunun kremini sür diyo

Bende süreyim kremimi bileğime iyiki hatırlattın öznem diyo bide telefonla annemle konuştum çok özledim gene diyo
Hiç Beklemediğim bi tlf beklemediğim biri çok şaşurdum deo
Acaba bu düzgün konuşma dersleri kaç gün sürecek...sayın blackline sizce buna ben ne kadar dayanabilirim diyor içimdeki ses yüksek müsadenizle size
kanımca başarabiliriz diyor içimdeki ses
çok düzgün olmasada bozmamaya özen gösterebiliriz diyor ayrıca
özümüzde cok düzgün türkce kullanabilmekle beraber
net ortaminda sadece eglence amacli böyle konustugumuzu sende biliyorsun aslinda blackline diyor icimdeki ses
gaipten şeylermi görmeye başladım sistem hatasımı var diyo içimdeki ses

tirlatmiyomdur insallah
elbette biliyorum sadece kasıtlı olarak bozmayalım diyorum
içimizdekileri serbest bırakalım diyor içimdeki ses
hayır ben özümdede biraz bozuğumdur malum laz ım diyor benim içimdeki ses yine müsadenizle sayın okyanus ve blackline...ama dikkat ederim sayın blackline siz varken...yokken garanti vermiyorum bilginize diyor birde içimdeki muhteşem ses kardeşim
sizleri seviyorum diyor içimdeki ses
Eylemcigim biraz dikkatli olmakta fayda var sanirim muhtesem ic sesli arkadasim diyor ve
sende iyiki varsin sayin blackline diyor
Bizlerde sizi seviyoruz sayın blackline diyor benim içimdeki ses de...hatta daha bir düzgün olsun diye bi mukavele dio efendim...umarım yanlış yazmadım kelimeyi sakın kimse gülmesin olurmu diyede ekliyor peşinden içimdeki ses söylemek istediği demece...
(allahım allahım bana neler oluor allahım

)hahah
Gönül abladan ses yok halen acaba ne yaptı inşallah iyi haberlerle gelir diyor...