Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
haksızlığa gelemem, hatır gönül dinlemem, babamın oğluyum ben, kurşun yerim laf yemem
Kendinizi idare ederken kafanizi, baskalarini idare ederken kalbinizi kullanin
Söylenmesi gereken seyi, söylenmesi gereken kisiye ve sadece gerektigi zaman söylemelidir
YüregimiN Yazarı beNim Kimse Alınmasın Tek Kurşuna Son VeririrM Kimse Avunmasın Son Duamda İmamlayım Azraıle Kimse Karışmasın ... Herkez İşine Baksın Laf yapmasın...!
laflarım ağırdır anlayana sevgim ebedidir layık olana
başkalarının laf olsun diye söylediğini hayatının gerçekleri gibi görmeyeceksin ilkelerin olacak
Kimsenin Lafı Önemli Değildir Benim İçin Başkaların Lafına DEĞİL Kendi YOLUMA Bakarım
Laf Dolaşana Girme Kapak Olursun Uğraşma Benimle Etiket Olursun Peşimde Dolanıp Dolanıp Durma Otur Dersine Çalış Belki Adam Olursun...!!!
laf ile uslanmayanı etmeli tekbir tekbir ile uslanmayanın hakkı kötektir
İnsan ne icin yasıyorsa, ancak onun büyüklügü ve önemi kadar yükselir
Bir insanın zekası verdigi cevaplardan degil, sordugu sorulardan anlasilir
Bir ise baslamadan önce iyice düsün, ama bir kere baslayınca da hemen bitirmeye bak
Kötülük etme firsati insanin karsisina günde yüz kere, iyilik etme firsati ise yilda bir kere cıkar
Yapmamiz gereken isleri yarim biraktik; hic yapmamamiz gereken isleri ise coktan bitirdik
Sen gittikten sonra yalnız kalacağım. "Yalnız kalmaktan korkmuyorum da, ya canım ellerini tutmak isterse"..
[Can Yücel]
"Sevmek yürek ister" değil, "Her yürek sevmek ister". Sadece sevdiğine sonuna kadar sahip çıkabilmek, cesaret ister.
[S. Akın]
Kötü bir haberim var, Bugün iyi niyetimin son kullanma tarihiydi. Artık herşey adamına göre .
"Bırakacağın eli hiç tutma, Tutacağın eli ise hiç bırakma.. Sahte sevgilere gül olmaktansa, gerçek sevgilere diken ol !"
[Mevlana]
Aşık olmakla sevmek arasındaki farkı sormuşlar ?
Cevaplamış Şems:
"Senin baktığına herkes bakar; ama senin onda görebildiğini herkes göremez.
Herkes aşık olabilir; ama hiçkimse senin gibi sevemez.
Tek fark sensin..
..."Seni özel kılan; sevdiğin değil, sevgin".