Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
hoş geldiniz
yazmannnnn en sonuncu ben olcedim , Şaka bir yana hoşbuldum. iyisinizdir inşallah cümleten...
şükür allaha sizleri sormalı siz nasılsınız
yok abim benim durum vahim yakında yersin helvamı ölecemmi ne
))
Allahim iyilikler verir inşallah gizli özne, Melekk Terlik geliyo abim ona göre haaa...
Son Defa FMMMM!.. sendemi Terlik istiyon sırıdakımm , hahahahaha...
abi sen beni sevmiyomusun
Ne alaka abim , şaka yapıyom Helvayı duyduda sevincinden napceni şamşırmış diyomda...
aaa ablam ne helvası ya ağzından yel alsın
hehe abim sen bana kıyamazsın
)
Det ben sana zaten kıyamam gi, sen kendin unu şekeri almışsın ya...Beni araya kaynaklama sakın...
OYY ABIM SAKA YAPIYOMUS AT OZAMAN TERLIKLERI NEVARSA EVDE YENGEDE SENI DÖVSUN
off olsada helva yesek canım çekti
)
az rahatsızım ondan dedim
ispiyonlama yengene uyuzum, zati yengenden yenice izin kaptımdı ayaaaaz suss...
yengeye slm abim
))
Çok geçmiş olsun abim valla üzüldüm , yeterki yicegin helva olsun abin zati şekerde çalişiyo , şekeri benden gi...
bende şekerde çalıştıgını bildigimden nazlandım ya sana abi
)
Biliyom Melek, bu arada yengende A.slm dedi ve çok geçmiş olsun Dileklerini sundu. Banada kızdı , Melek rahatsızda niye demedin diye...
ok abi ben kactim siz sohbetinize devam edin bukadar yengeden korma abim arkanda biz variz