Giriş yapmadınız.

1

Thursday, 17.02.2011, 15:39

İndex Düzenlemede Sorunlar

Öncelikle Sa arkadaslar;

Ben Web Page Maker diye bir programda index düzenliyorum fakat kafama takılan birkaç şey oldu onları da sizlerin yardımıyla çözeceğim inşallah ve ilgilenen arkadaslara şimdiden teşekkür ederim.

:wacko: Sorunlar :wacko:
1- sayfayı olustururken flatcast'ı sayfanın ortasına oturtmak için ne yapmam gerekiyor ?
2- diyelim ki İSTEK BÖLÜMÜ diye bir sekme olusturduk ben buna ufak çaplı bir form hazırlayıp ve bu formuda gizlemek istiyorum sadece İSTEK BÖLÜMÜ butonuna basılınca form'un ufak bir pencerede acılmasını istiyorum bunun için ne yapmalıyım
3- son olarak flatcast temasını index i yazarken JPEG olarak mı yapmalıyım yoksa dj paneli acıkken Desing Tools bölümünü kullanarak diğer dinleyicilere istediğim görseli sunmuş olurum.

Şimdiden ilgilenen arkadaslara teşekkür ediyorum
:çakçak:

2

Thursday, 17.02.2011, 15:47

Web Page Maker
program hakkında pek bilgim yok arkadaşım ama başlığını aralıklarla takip edersen
mutlaka bilgisi olan bir arkadaşım sana yardımcı olcaktır

3

Thursday, 17.02.2011, 15:50

@BERATCAN teşekkür ederim. bu sitede Web Page Maker kullanan arkadaşlar var index'lerinden anladıgım kadarıyla umarım yardımcı olurlar. O 3 sorunda tıkandım :thumbdown:

ZeN

Bilge

• "ZeN" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Thursday, 17.02.2011, 16:02

index'i jpg yada PNG formatinda yapabilirsiniz
eger komple bir tasarim cizip radyoyu icine yerlestirmek istiyorsaniz genel tasarim cizildikden sonra slice islemine gecersiniz
radyonun oldugu yeri kesip IFRAME kodlarini oraya yerlestirin
slice: kesmek oluyor,
yada sadece table kullanarak radyoyu resmin uzerine ekleyebilirsiniz

butun islem bittikden sonra kesmis oldugunuz resimleri ya tek tek bi resim sitesine yukleyin ve sadece kodlari burda paylasin
yada resimleri dosya olarak icerige ekleyin boylelikle ftp alanina yuklenebilirler.

5

Thursday, 17.02.2011, 16:16

@ZeN; şöyle birşey yapmam mümkün olur mu google'dan JPEG destekli bir tema alıp bunu sayfaya koyunca ve o resmin üzerine IFRAME linkini yazsam radyoda o tema ( jpeg destekli resim ) görünür mü ? veya da herhangi bi tema kullanmadan sayfanın ortasına direk IFRAME linkini yazsam geri kalan işlemi bitirsem ve radyoyu acıp Desing Tools kısmından tema ekleyerek siteye yansıtabilir miyim ?

6

Thursday, 17.02.2011, 18:37

İFRAME kodunu koyduğunuzda flatcastın radyo ekranı açılır

istediğiniz temayı design tool dan koymak ifremeye yansıtmak için

dosya uzantısı fcp olmak zorundadır

yoksa site indeksine koyduğunuz tema (jpg) resmi her radyo açanda tema olarak görünmez

tema eklentisi ancak design tool üzeri eklediği her dj in kendi seçimine bağlıdır

7

Friday, 18.02.2011, 22:33

Buradaki istek linki gibi mi üzerine tıklanınca pop up açılan kod istiyorsun?

Flatcast'in sana gönderdiği kodu <center> bu araya iframe kodlu kısmı ekle </center> bu şekilde olursa radyon sayfanın ortasında olur.

8

Saturday, 19.02.2011, 09:20

@WANTED evet tam istediğim şey bu işte elimde link olmadıgı için belirtememiştim bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim.

9

Saturday, 19.02.2011, 19:46

İstediğiniz İndex Panelini İlk Önce Oluşturduğunuzu Düşünelim
Atıyorum İstek Paneli İndex'inizin Ölçüleride 800/600 Olarak Ayarladınız
Yapmanız Gereken Tek Şey Aşağıdaki Kodu İndex'inizin Uygun Bir Bölümüne Yerleştirmek

<a class="active" target="popup" onclick="window.open ('', 'popup', 'width=800,height=600,scrollbars=no, toolbar=no,status=no, resizable=no,menubar=no,location=no,directories=no,top=20,left=80')"href="http://www.sizinistekpaneliurl'niz"><span>İstek Gönder</span></a>

Dikkat Etmeniz Gereken Şeyler Şunlar

'width=800,height=600 width = Genişlik ,height = Yükseklik

scrollbars=no, Sayfa Yani Daha Doğrusu İndex'in Ana Boyutu Ne Kadar Büyük Olursa Olsun Buradaki =no Seçeneğiyle Sadece Sizin İstediğiniz Boyutta Görünmesini Sağlar Kısaca Sadece Sizin İstediğiniz Ebatta Görünmesini Sağlar

directories=no,top=20,left=80' Top 20 Olan Ölçü Açılan İndex'in Pc Ekranında Yukarıdan 20pixel Hemen Altından Left 80 Olan Ölü İse Soldan 80 pixel Ölçüsünde Açılmasını Sağlar
Bu Ayarları Değişerek İndex Sayfasını Ekranın Tam Ortasında Yada Farklı Bir Köşesinde Açılmasını Sağlayabilirsiniz

10

Sunday, 20.02.2011, 02:45

@BaBuSh ya sana nası teşekkür edeyim bilmiyorum yaa cok saol valla 8o

bunuda bi şekilde iliştircem web page maker'da tekrar cok saoLun :1alkis: :1alkis: