Eski sevgiliniz tekrar geri dönmüşse %10 sevdiğindendir, %20 özlediğindendir, %70 ise sizin gibisini bulamadığındandır...!!!
Kedilerin yüzüne üflenmesi kediler için savaş anlamına gelir.
Eğer soğan doğrarken sakız çiğnerseniz göz yaşlarınıza engel olabilirsiniz.
Efendi olcaksn Efendilik her zamn iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte
-Ey yükselen yeni nesil... in ulan asagi Cem Yılmaz
Kadını ne eski sevgilisi üzebilir ne de onun yeni sevgilisi. Ancak yeni aldığı elbisenin aynısını onun üzerinde görürse yıkılır
bunu begendim
Sana olan aşkım ben bilgisayar başındayken başlar,kalktığımda biter
Birini sevdiğinden hatta annesinden bile koparabilirsin ancak yeni alınan çorapların birbirine tutuşturulduğu o ipi koparamazsın
"Yemek yerken αğzını şαpırdαtαnın surαtınα yαpıştırαsın vαr." Biliyorum, benimde. Amα bαbαmα vurmαk yemiyor işte.♥
Su içerken, her defasında bardağı kafaya dikip altındaki paşabahçe yazısını eçhabaşap olarak okumaktan kaçamıyorum.
Biri gelince gözler aydın,kulaklar manisa valla
Facebook dürtme olayı iyide, bir de trip atma butonu olmalı."Şükran sana trip attı", "Geri Trip at" ya da "Görmezden gel".
Giyim mağazasında,çalışanların "Ne bakmıştınız?yardımcı olayım" lafını duyup mağazadan çıkmanın arasında çok ince bir çizgi vardir..
Misafirlikte verilen çikolatayı yada şekeri yedikten sonra ambalajını nereye koyacağını şaşıran misafire acıdığım kadar kimseye acımıyorum.Çaresizlik budur ♥
Soğuk havalarda evde altından doğalgaz borusu geçen zeminin yerini tespit edip ayaklarını ısıtana kadar üzerinde durmayan bizden değildir.
Geçen gün vapurda martılara un, tuz, susam, margarin fırlattım , hazıra alışmasın hayvan ♥
İlk görüşte aşka inanırmısın yoksa dışarı çıkıp yenidenmi geleyim
Neyin var" sorusuna "Yok birşey!" diyen kadının ruh haline çözüm bulabilen erkek; 7 bilinmeyenli denklemi çözer, 'einstein' la da kapışır hatta tur bindirir.
''Ben anlatınca komik olmadı ama aslında komik'' diyen adamın yaşadığı dram hiçbir Mahsun Kırmızıgül Filminde yoktur ♥
benimde basima cok geldi bu