Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Kumandayı dizime vurarak çalıştırdığım günden beri, beni kimse şiddetin çözüm olmadığına inandıramadı .
Her şey yolundaysa bir şeyler kesinlikle gözünüzden kaçmıştır.
Başarı daima yalnızken gelir, başarısızlık herkesin içinde.
Hani pc başındayken yanıma geldiğinde her dediğine 'evet' diyorum ya anne. inanma o evetlere odadan git demek istiyorum sadece.(Eylo bu söz sana)
Kαуnαnαmı kαуbettim görenlerin görmezlikten gelmeleri ricα olυr…
Tαnrım kör oldυm… Artık kυѕυrα bαkαmıуorυm…
Ev telefonundan arayıpta "Nerdesin" diye soranlara telefonu kapatıveresim gelir
Lazı idam edeceklermis son sözünü sormuşlar "bu bana ders olsun" demiş..
Bir kadının en yapmacık halini,misafirliğe gelen çocuğun halıya döktüğü çayı temizlerken "amaaan ne olucak sanki" derken görebilirsiniz.
”ipodunda hiç dinlemediğin, sırası gelince geçtiğin parçayım..ne dinliyorsun ne de siliyorsun!…”
Kadınlar Asla Futbol Oynamazlar, Çünkü Aynı Ortamda 11 Kadının Aynı Kıyafeti Giymesi İmkansızdır
eldeki market poşetleriyle bakkala yakalanıldığında bakkalın ilgisiz tavırlar takınmasına ''bakkallardan gelen soğuk hava dalgası'' denir.
Doktor "korkularının üzerine gitmelisin" deyince sitede admine herşeyi sıraladım beni banladı
Uzun süre giyilmeyen elbisenin cebinden para çıkması kadar mutluluk veren çok az şey vardır şu hayatta.
Bir gün bakırköyde düşünen heykelin karşısına geçip diyeceğim ki "valla abi hiçbirşey düşündüğün gibi değil"...
Apartmana Girdiğinde Burnuna Gelen Kızartma Kokusunun, Sizin Evden gelmediğini Fark Etmektir en büyük Mutsuzluk..
Evet ‘alın yazısı’ diye birşey var. Ama sen ne yapıyorsun, her yazana ‘alın’ diyorsun…
Ya inekler sütünü helal etmezse ?
"Bana 'benden iyisini bulamazsın' diyen sevgilim: Ne gemiler yaktım ben, k... kırık bir sandalın lafı mı olur.."
- Bazen, uyandıktan sonra yatağa oturup birkaç dakika halıya kilitlendiğim andaki gibi yaşamak istiyorum. Bomboş böyle, havada