Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bulmak istersen, yeni bir yol mutlaka vardır.
Başarının sırrı, acının ve zevkin seni kullanmasına izin vermeden onları kullanmayı başarabilmektir. Eğer bunu yaparsan, hayatını kontrol altına almış olursun. Eğer yapmazsan, hayat seni kontrol altına alır.
Gerçek bir karar, yeni bir davranış geliştirip geliştiremediğine bağlıdır. Eğer yeni bir davranış yoksa, tam olarak karar vermemişsin demektir.
Kaliteli sorular, kaliteli bir hayat yaratır. Başarılı insanlar iyi sorular sorabilen ve dolayısıyla iyi yanıtlar alabilen insanlardır.
Eğer her zaman yaptığını yaparsan, her zaman elde ettiğinin aynısını elde edersin, daha fazlasını değil.
Ne kadar az yüksekten uçarsan, düstügün zaman o kadar az incinirsin."Tibet Atasözü"
Insanlar yasadikça ihtiyarladiklarini sanirlar, halbuki yasamadikça ihtiyarlarlar."iskoçya Atasözü"
Baskalarinin azarlar gibi kendini azarla, kendini affeder gibi baskalarini affet."Çin Atasözü"
Taşı delen suyun kuvveti degil, damlalarin sürekliligidir."Brezilya Atasözü"
Yataga yattigim zaman, problemlerimi elbiselerimde birakirim."Hollanda Atasözü"
Hiç bir mutfak iki kadini alacak kadar zengin degildir."Sudan Atasözü"
Kuvvetine güvenerek zayıfları hor görenin kuvveti başına bela olur. Hint Atasözü
Birgün su içeceğin çeşmeye çamur sıçratma. "ibrani AtaSözü"
Agaç ne kadar yüksek olursa olsun, yapraklari yine de yere dökülür."Çin Atasözü"
Aklım; giderken onu unut budur ricam senden.Yüreğimde var zaten, ziyadesiyle.Endişe etme, o kitleyi de; Emanet ettim,
Türk hekimlerinin maharetine!!
Özgür Gümüşsoy
Uzuncadır yılan hikâyesi, bitmez haklısın…Aşkın başını küçükken ezmeli! Özgür Gümüşsoy
Gittin, kalp atışlarım o anda durdu.Ortalama yirmibeş dakikan vardı beni hayata döndürebilmek için.Evet ölüyordum
ve sen bana ayrılan ömrü iyi kullanamadın!
Özgür Gümüşsoy

Ben seni yere göğe sığdıramazken,yüreğimin kuytuluğuna yerleşmişsin bile sen.Aşk geliyorum diye haykıran bir kaza muhakkak
Ve düşmez kalkmaz bir Allah!
Özgür Gümüşsoy

Büyük büyük savaşlardan çıkıp kendi evime dönmeye benzer, sana gülümsemek…Seni özlüyorum bunda kötülük yok!
Özgür Gümüşsoy
Yüreğinin ağzı delik olsa, cicili bicili bir kumbara gibi; atardık içine aşk bozukluklarını.Sanırım sen yine, ilk olarak beni harcardın! Özgür Gümüşsoy