Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
“Bir noktadan sonra vazgeçmek olanaksızdır. Erişilmesi gereken nokta da, orasıdır.”
Yalnız kalmaktan daha kötü
şeyler de vardır hayatta,
ama genellikle
bir ömür alır bunun
farkına varmak,
o zaman da
çok geçtir,
ve çok geçten
daha kötü
bir şey yoktur
hayatta.
Tam mutLuyum derken yaram kapanmışken eskisi qibi qüLmeye devam ederken AkLıma qeLip neden herşeyin içine edersin ki!
birde ben ekliyim
- ●●•нєяşєуι öğяєη∂ιğιη кα∂αя вιℓιяѕιη.вυηυ ∂α öğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●•
Alaca Karanlığı Sevmem ben
Ya gece olmalı ya gündüz
Kurşun ya vurmalı yada namluda durmalı
Sevgili dediğin ya senin gibi olmalı
Yada hiç olmamalı..
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. -Whoopi Goldberg
Acınmaktansa kıskanılmak dana iyidir. -Heredot
Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım. -Herman Melville
Aşkın gizemi, ölümün gizeminden daha büyüktür. Oscar Wilde
Niçin hep birlikte barış ve uyum içinde yaşamayalım? Hepimiz aynı yıldızlara bakıyoruz, aynı gezegenin üzerindeki yol arkadaşlarıyız ve aynı gökyüzünün altında yaşıyoruz. Aunius Aurelius Simachus
Herkesin önünde öv, elestirilerini bir kenara çekerek söyle
Yaşamda en önemli şey kazançlarımızı kullanmak değildir. Bunu herkes yapar. Asıl önemli olan kayıplarımızdan kazanç sağlamamızdır. Bu zeka gerektirir;akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur. William Bolith
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür. J.Harris
Kazan ağırsa; Geç kaynar, zor soğur yanılma..!
YÜZde YÜZsüzlük yeni bir YÜZ ...Yılmaz Odabaşı
Kinin ekildiği toprakta barış bitmez...
Kendi ağzını tutamayan, başkasınınkini tutmaya kalkışmasın...
Kötülerin en güçlü yönü iyileri iyi kullanmalarıdır...
Saç baştayken saç diye sevilir, dökülünce kıl diye tiksinilir...
KESER DÖNER SAP DÖNER ELBET BİRGÜN HESAP DÖNER..

)