Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
abi valla süper yamıssın ama ben tema yapamıyorum pc aldım bunları bakıp bakıp duruyom
PAYLASIM ICIN TESEKKURLER
hepsi çok güzel tşk.ederim.
'sagolun
kopyaladim ornelerden...
sevgiler
emeğine sağlık
arkadaşlar sizlere teşekkür ediyoruz bu güzel paylaşımınız için.
eLLerine SagLik bunLari ariyodum ama buLamiyodum
Bayram içinde bi gif yapsaydık çok güzel olurdu.Varmı acaba?[b]
Ellerine ve emeğine sağlık olsun Mert!
Teşekkürler!
eline yüregine saglik
kardes
PAYLASIMINIZ ICIN TSKLERIMI SUNARIM...
SLM ARKADASLAR GUZEL PAYLASIMLARINIZ ICIN HEPINIZIN YUREGINE EMEGINE SAGLIK BEN AYNI SEKILDE RADYOMUN ISMINIDE YAZMAK ISTIYORUM BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ SAFİ*FM
SIMDIDEN TSKLER
SELAM KARDES SANA SORMAK ISTEDIGIM BIRSEY VAR BANA YARDIMCI OLURSAN COK SEVINIRIM BU GIF LERI NASIL YAPIYORSUN YARDIMCI OLURSAN BANA COK MEM OLURUM TSKLER VE EMEGINE SAGLIK
SELAM KARDES SANA SORMAK ISTEDIGIM BIRSEY VAR BANA YARDIMCI OLURSAN COK SEVINIRIM BU GIF LERI NASIL YAPIYORSUN YARDIMCI OLURSAN BANA COK MEM OLURUM TSKLER VE EMEGINE SAGLIK
işte sana cevap
bu adreste cesitli buttonlari istediginiz yaziyla yapabilirsiniz
-->
http://cooltext.com/Buttons
yada flatcast'ta "insert text" yapip üstüne istediginiz yaziyi yazabileceginiz buttonlar:
teşekkür ederim canlı radyo eklentisini aldım emeğinize sağlık..
paylasim icin tskler kardes