Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Yağmur!.. Ne olur yağ, yağ ki yüreklerde kin ve nefret yıkansın, yağ ki, yangın yeri yüreğim ıslansın...
- Hawa buLutLu .. yüreĞim kapaLı .. anLaşıLan buqünDe qözLerim sağanaK yağışLı !
Ödemeli αt , Arαmαsını Bekle ve Nαber , de . Eğer Sövmüyorsα o Gerçek Bir Dost.
Kimse ßiLsin İstemiyorum KaLbimin KırıLdığını ... İşte ßu Yüzden Herkesten GizLerim , Yüzüm GüLerken İcimin AğLadığınıı !..
- SaatLer `Herşey İçin Çok Geç`i GösteriyoR Şimdi ...
"Sevmek yürek ister" değil, "Her yürek sevmek ister". Sadece sevdiğine sonuna kadar sahip çıkabilmek, cesaret ister . . .
Kim O ! Diye Soruyorlar Seni Merak Edenler , Hani Şu " Olmayacak Dua " Dedikleri Varya , O İşte Diyorum ..
Herkesin yüzüne gülersen; adın birşeylere çıkar. Suratını asarsan; burnu havada kasıntı olursun. Çünkü Türkiye'de kadınsın.
-Bir gül kadar güzel ol! ama dikeni kadar zalim olma, birine öyle bir söz söyleki ya yaşat yada öldür ama asla yaralı bırakma...
Başarının Anahtarı Nedir Bilmiyorum, Ama Başarısızlığın Anahtarı Herkesi Memnun Etmeye Çalışmaktır...
Varsın boş kalsın gönül evim. Vermem ben kiraya ...! Alan temelli alsın, yok öyle 3 - 5 aya...!
"Bana 'benden iyisini bulamazsın' diyen sevgilim: Ne gemiler yaktım ben, kıçı kırık bir sandalın lafı mı olur.."
Aç mısın ? dedi. - Hayır dedim. Sen Sormıcak mısın? dedi. - Ömrümü yedin doymadın mı ?? dedim. Sustu.
İnsanı yaşlandıran yaşadığı yıllar değil,ulaşamadığı arzulardır..
Saygım adabımı aştı bu gece.
hayat 3 buçuk ile 4 arasındadır ya 3 buçuk atarsın yada 4 4 lük yaşarsın
O kdr yorgunumki EğilipTe ToPlayamıyorum Kalbimin KIRIKlarINI....
umuttur,kardelene boy verdirip güneşi görebilmek...umuttur,bulutların arasından güneşin üzerine doğmasını beklemek ve güneş yüzünü görmek...umuttur,güzelliğinden istifade edebilmek...
Dilsiz değildir suskunluk, çok şey anlatır anlayana... Kelimelerin anlatamadıklarını haykırır aslında... Bir kaçış değildir suskunluk, bir bakıştan çok daha fazlasıdır... Sessiz çığlıkların bir adım ötesidir... Hayata olan öfken, insanlara olan kırgınlığın, ve daha nicesi saklıdır içinde sukunetin.. Rest çekmenin ''AsıL' halidir anlayana SUSKUNLUK....
Ama sen hiç benimle olmadın ki...
YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN...