Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
''Hamamböceği kafası kopsa bile 8 gün yaşarmış. Peh! O da birşey mi ? Bazı insanlar, bi ömür boyu beyinsiz yaşayabiliyorken.''
[y.erdogan]
ne anlamlı söz pek hoşuma gittii

bir de ben yazam

)
Yaşıyorum beni meşgul etmeyin.Bu bir cümledir..Fakat isterse dize de olabilir, özlü söz de..İnsanda böyledir..Ne isterse olabilir, hatta insan bile olabilir...
Bakkala diye çıkıp on yıl kaybolasım var ama müge anlının beni bulmasından korkuyorum.
Ben Oyun Bozan Degilim,Bu Oyun Bastan Bozuk ..
Nette söz kalmadı valla

artık komikleri aktaracağım
Öyle bir hava attı ki, fırtına çıktı.
Hakkımı aradım , meşgul çaldı....
Hiç oralı olmadı , çünkü o buralıydı....
Hayallerim suya düştü, ama önemli değil çünkü yıllardır yüzme biliyorlar.
Hayat işte.. Uykun gelsin diye hayaline giren koyun’ları, Uykun kaçsın diye hayatına giren öküzleri sayarsın...
Sen Benim Için Bir Şiirdin , Şiir Bitti Sende Bittin … Unutma Ki , Ben Bir ” Şairim ” Senin Gibi Daha Ne ŞiirLer Bitiririm …!
‘ AŞK ” Sakızdan Çıkan Sözler Kadar Basit Olmaya Devam Ettikçe, Bende Çiğneyip Çiğneyip Tükürmeye Devam Edicem…
6′yα kαdαr sαyαbilen bir ingiliz çocuğu gibisin senin “SEVEN”in yok...
Seni SeviyoruM
(daha anlamlısını bulamazsın aşkım)
"Her şeyin bir fiyatı, her insanın bir değeri vardır. Fiyatı olmayan eşyaya çöp, değeri olmayan insana; giderken kapıyı ört" denir." NEALE DONALD WALSCH
Yanına kadar koştuktan sonra, Bir adım daha atamayacaksan eğer; Oraya kadar sakın koşma. Sana değil, bekleyene yazık olur.ÖZDEMİR ASAF
'Düşenin dostu olmaz' derler kimileri. Sanki ayakta olanın dostu çokmuş gibi.Cemal Süreya
Dikkatimi Cekemez Hickimse
Ben Dikkat Ederim
isime gelirse ...
Günler biter, bitmez benim rezil yalnızlığım...
Ben seninle nefes alıyorum.
Asi saçlarınla,kara elmas gözlerinle,esmerliğinle,ille de o çok özel gülümsemenle.
Ben seninle,seninle,seninle nefes alıyorum.
İnsan, diğer insanlardan hiçbir şey istememeye, onlara hep vermeye alıştığı zaman, elinde olmadan soylu davranır.
Bir kurbanın yoldaşı o kurbandan daha çok acı çeker.
Ölümün son iyiliği bir daha ölümün olmamasıdır...
Doğa bize aldırmadığından, doğanın ortasında kendimizi öyle rahat hissederiz ki ...