Pardon Türkece, Radyoyamı gidemiyosunuz yoksa radyodan Ana Sayfayamı gelemiyosunuz? Radyoya girmek içinde Müzik gifine tıklayın, Radyodanda Ana sayfaya dönmek içinde yukarıda radyo ismi yazan yerin altında ana sayfa yazana tıklayın. Ben yanlış anlamışım ilk yazdıgınızı, özür dilerim...
Evet şimdi oldu.Siz radyoya giriş kodunu radyo giriş yazısının üstüne eklemişsiniz ondan radyo sayfasına giremedim
Uyarı iyi niyetli hata varsa düzeltilmesi adınaydı o gözle bakılsa herşey güzel olacakta dayanamayıp yazıyorum işte
Estgfrllh bildiğiniz gibi çalışın arkadaşım ben sadece bakıp geçmedim ikinci sayfaya girmeye uğraştım haliylede giriş yazısına giremeyince radyo gifine tıkladım müzik notaları aklıma gelmedi oda güzel bir düşünce...
Yok yok çok haklısınız, benim düşünmem lazımdı , iyikide hatırlatma yaptınız valla ben çok sevindim bu yorumunuza...
Demekki bazı elestiriler,yanlisi göstermeler,tavsiyeler hatalarin düzelmesine neden oluyomus karayel abi bu tür yorumlari yanlis anlamamak gerek burda elestriler herzmaan dogruyu bulmak adina olur
Herkez kendi türküsünü söyler bu şehirde sadece kendi acısına ağlar (www.turuncuweb.biz)