Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Dünyanın en güç işi bir şeyin nasıl yapılacağını bilirken, başka birinin nasıl yapamadığını ses çıkarmadan seyretmektir.Mevlana
Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır.Honore de Balzac
İyi kararlar tecrübeden kaynaklanır. Tecrübeler ise kötü kararlardan…Barry LePatner
Uzman, dar bir alanda yapılabilecek tüm hataları yapmış kişiye denir.Niels Bohr
Herkes tarafından doğru kabul edilen şeyler büyük olasılıkla yanlıştır.Paul Valery
Bir araya gelmek bir başlangıçtır, beraberliği sürdürmek bir ilerleme… Beraber çalışmaksa gerçek başarıdır.Henry Ford
İyi olduğunuz için herkesin size adil davranmasını beklemek, vejetaryan olduğunuz için boğanın saldırmayacağını düşünmeye benzer.Dennis Wholey
Tecrübe çok acımasız bir öğretmen; önce sınavı yapıyor, dersi sonra öğretiyor.Vernon Law
Erkek çocuk ile babası arasındaki tek fark oyuncaklarının fiyatıdır.Jurg Weber
İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır: kendisi.Aldous Huxley
Bu dünyaya istediğimiz gibi gelmedik, bu dünyadan istediğimiz gibi gidemeyiz.Ömer Hayyam
Okul hayatımın eğitimime karışmasına izin vermedim.Mark Twain
Yeteri kadar nedeniniz varsa, her şeyi yapabilirsiniz.JimRohn
Dualarınıza dikkat edin, gerçekleşebilirler.Emerson
"Eski sevgiliyle barışınca kaldığınız yerden değil, kandığınız yerden devam edersiniz ancak".
[Gore Vidal]
İnsana olanlar değil, o insanın içinde olanlar önemlidir.Louis Mann
Sen neye hazırsan, o da senin için hazırdır.Marc Victor Hansen
Ben on dört yaşımdayken babam o kadar cahildi ki, yakınımda olmasına dayanamazdım. Ama yirmi birine geldiğimde öyle çok şey biliyordu ki, yedi yılda nasıl öğrendiğine şaştım.MARK TWAIN
SatırLık iηsaηLarı qöηLümüzDe rσMaη чapmışız . . !
kaybettiğin bir şeyi bulduğunda tam anlamıyla mutlu olamazsın. ya sen değişmişsindir biraz,ya da o...