Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" bir kadın
  • Konuyu başlatan "TurkEce"

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, 23.01.2011, 13:52

Diploma..

Kız, babasına diplomasını gösteriyordu.
- Baba, nasıl diplomam? Kimya, fizik, matematik, edebiyat, felsefe, müzik, resim hepsi pekiyi? En iyi notlar benimmm...
Babasının cevabı hazırdı...
- Oh oh? çok memnun kaldım kızım. İnşallah yemek pişirmesini, dikiş dikmesini, çocuk bakmasını, çamaşır yıkamasını iyi bilen bir kocaya düşersin de mutlu olursun?

2

Sunday, 23.01.2011, 14:42

haha bu gidişle öyle olcak zaten erkekler evde otursun kadınlar çalışsın :):)

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" bir kadın
  • Konuyu başlatan "TurkEce"

• Özel mesaj gönder

3

Sunday, 23.01.2011, 14:45

Seni gidi seni hemen dikkatini çekti demi :kkahkaha:
Bende sevdim bu fıkrayı aynen benim kızla babasının diyaloğu :kkahkaha: ne zaman bana yardım edermisin desem dersi var ama işler bittimi onunda dersler bitiveriyor :kkahkaha: Unuttum onuda ialve ediyim karne gelicek ya yardımlara başladık bu hafta ama kanmıyorum görecem bakalım diyorum :kcool:
Ablam siz okuyun maaşınızla yardımcı tutarsınız kızımada öyle diyorum amma çok okumanız lazım malum artık iş zor.Allah yardımcınız olsun :kkiss: